R9 5950X ve RTX 3090 sistem alınır mı?

Lixs

Hectopat
Kasa: ASUS ROG STRIX Helios GX601 temperli cam RGB USB 3.1 siyah e-ATX mid-Tower Gaming (oyuncu) kasa.
------------------------------------------
Anakart:
ASUS ROG Crosshair VIII Formula.
İşlemci: AMD Ryzen 9 5950X.
Ekran kartı: ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3090 Gaming OC
Sıvı soğutma: Nztx Kraken Z73 sıvı soğutma.
RAM: G.Skill 64 GB (2x32 GB) Trident Z DDR4 4400MHz CL19 1.5v Dual kit RGB LED PC RAM.
SSD: Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD (okuma hızı 7000 MB / yazma hızı 5100 MB) 2X.
Güç kaynağı: ASUS ROG Thor 1200W 80+ Platinum Full modüler OLED ekranlı PSU.
----------------------------------------

Monitörler.

Ana monitör: Gigabyte Aorus FI27Q-X
Yan monitör: Gigabyte 31.5" Aorus Fi32u 1ms 144Hz HDMI, DisplayPort, Type-C, FreeSync 4K Gaming monitör.
Tutucu: Blitzwolf® BW-MS3 Dual monitör çift pnömatik kollu stand, 360 ° dönüş, + 90 ° ila -45 ° eğim, 180 ° dönme, ayarlanabilir yükseklik ve kablo yönetim.

Amerikalı arkadaşım bana böyle bir sistem attı, parçalar tam uyusuyor mu dedi. Ben de sormam lazım dedim. Çocuk almalı mı bilgisayarı?

Ne için kullanacak bu sistemi ve fiyat nedir?

Anladım sağ olun kendisi hayalindeki PC'yi istedi için bir şey demeyeceğim parçaları sıkıntısız diyeceğim.

Hatırlamıyorum ama maddi durumu iyi.

Parçalar sıkıntısız hocam bayağı pahalı bir sistem.

Anladım sağ olun kendisi hayalindeki PC'yi istedi için bir şey demeyeceğim parçaları sıkıntısız diyeceğim.

Hatırlamıyorum ama maddi durumu iyi.

Maddi durumunun iyi olduğu belli oluyor zaten alabilir bilgisayarı güzel.

Uyumlu olmasına uyumlu da bu sistem şu an aşırı mantıksız, özellikle de yeni çıkan 5800x3D'den sonra. Kaldı ki 3090 Ti'ı şu an içerik üreticileri bile bulamıyor, kendisi nereden bulacakmış bilmiyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu sistem. Ama yine de ciddiye alıp cevaplayayım. Sistem parçaları uyumlu ancak, DDR5 beklemeli ve ekran kartını 3070 TI-3080 Ti arasında bir kart yapıp 4K bir monitör almalı bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…