R9-7900 RTX 5060 Ti sistem toplama önerisi

CCAKE

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu aşağıdaki parçaları toplıyıcam ekran kartı eklemedim onu daha sonra alacağım fakat RTX 5060 Ti alacağımı düşünerek bu sisteme göre Power Supply da önerir misiniz? Bu arada sistemi oyun oynamak için toplamıyorum ben siber güvenlikle ilgileniyorum sanal makine falan calıstırıyorum cok fazla ondan 12 çekirdekli işlemci tercih ettim. 2. planda oyun oynarım ancak.
Bu parçalar iyi mi, birbiriyle uyumlu mu?

sor.png

Merhaba, bu aşağıdaki parçaları toplıyıcam ekran kartı eklemedim onu daha sonra alacağım fakat RTX 5060 Ti alacağımı düşünerek bu sisteme göre Power Supply da önerir misiniz? Bu arada sistemi oyun oynamak için toplamıyorum ben siber güvenlikle ilgileniyorum sanal makine falan calıstırıyorum cok fazla ondan 12 çekirdekli işlemci tercih ettim. 2. planda oyun oynarım ancak.
Bu parçalar iyi mi, birbiriyle uyumlu mu?

Eki Görüntüle 2556866
Bütçen ne ?

Toplam bütçeyi söyle daha iyi bir şey toplanır.

Ekran kartını almayacağım şu an, 45 bin TL ekran kartı hariç boş kasa falan hariç PSU hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını almayacağım şu an, 45 bin TL ekran kartı hariç boş kasa falan hariç PSU hariç.
Birincisi bir sürü bildirim geldiği için mesajınızı göremedim. İkincisi yazım kuralları nedeniyle uyarı aldığım için mesaj yazamıyordum. Üçüncüsü böyle saygısızca bir bir mesaj yazmanızın hiçbir manası yok. Azcık saygınız ve adabınız olsun insanlara. Yapacağınız tek şey hatırlatmaktı. Şimdi naparsanız yapın gidin kendiniz araştırın tek tek öğrenin toplayın. Önce adabınız olsun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı