R9 7900 sistem toplama

Bütçe
45000 TL

860206

Zeptopat
Herkese selamlar.

%80 oyun %20 iş için kullanacağım bir PC topluyorum 1-2 gün içerisinde sipariş vermeye başlayacağım varsa değiştirmemi istediğiniz parçalar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekran kartı = Galax RTX 4070 Super.
İşlemci = Ryzen 9 7900 (Ryzen 7 7800x3D oyun için daha iyi oluğunu biliyorum, ama şu anki fiyatı çok pahalı.)
Anakart = ASUS Prime B650M-K ( M.2 soğutucusu olduğu için tercih ettim.)
RAM = Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz 30 CL.
SSD = Kingston KC3000 1 TB.
Güç kaynağı = MSI MPG A750GF (750W yorumları iyiydi.)
İşlemci soğutucu = 1.500 TL civarı bir hava soğutma alacağım, soğutmalardan pek anlamıyorum.
Kasa = 5 fanlı ekonomik herhangi bir kasa alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyen için teşekkür ederim ama kafama takılan 4000 TL civarına çıkmışken sıvı soğutma mantıklı olmaz mı?

3 tane borazan gibi, asla susmayan, sessizken bile kafa şişiren fanlar... Tam bir eziyet.

Bende 360mm olanı var. Kulaklık takmadığım halde rahatsız etmiyor. Bayağı sessiz yani. Arctic sessiz, iyi soğutma performansı ve uygun fiyatlı olmasıyla bilinir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç kaynağı olarak bunu öneririm. İleriye dönük güzel psu.
Kasa olarakta bunu öneririm.
İncelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Güç kaynağının markasını hiç duymadım onu araştıracağım.
Attığın kasa gerçekten çok iyi duruyor ve fiyat performans.Kasa olarak bunu alacağım sağolasın.
Soğutma olarak kafam çok karışık hava soğutma alasım var uzun ömürlü olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…