R9 7900 sisteme ekran kartı ve anakart önerisi

Bütçe
80k
Merhaba arkadaşlar,

• CPU: Ryzen 9 7900.
  • Kasa + PSU: Corsair 4000D + RM850e.
  • Sıvı soğutma: Thermalright Aqua Elite 360mm.
  • RAM: Patriot Viper 2x32 6000 MHz CL 30.
  • SSD: Hatırlamıyorum laptopta şu an da 1 TB 3000 küsur okuma yazma PCI-e 4.0
  • Anakart X670 gamin Plus'ın son stokunu sipariş etmiştim kargoda zarar görmüş iadesi yapıldı.
  • Ekran kartı 4090 Ventus 3X siparişi vermiştim Amazon güvenlik nedeni ile iptal etti para yansıtılana kadar 18k zamlandı.
  • Monitör: Lenovo Legion 2K 180Hz IPS.

Amazon'la görüştüğümde bu ürünlerin satıcısı Amazon olmadığı için ancak Amazon'un stokuna girerse sipariş ettiğim fiyat üzerinden sipariş edebileceğimi söylediler. Diğer ayın ilk haftası stok girmezse öyle kala kalacağım yani eğer ki uyguna şunu alabilirsin bunun yerine bunu tercih edebilirsin dediğiniz 80k ya kadar anakart ve ekran kartı öneriniz varsa çok iyi olur.

Tek şartım vade farksız taksit imkanı olması 3 taksit için ise aylık ödemesi 18'i geçmemeli. Örneğin birisi 6 taksit aylık 10k diğeri 3 taksit aylık 8K olabilir ya da 6 taksit ikisi de 13K gibi.

Şimdiden yazan eden herkese teşekkür ederim. Sadece öneri verip geçebilirsiniz de ben farklı satıcılardaki fiyatları araştırabilirim. Ya da Amazon'dan daha önce böyle bir sorun yaşadıysanız 1 ay içinde elbet stoka girer derseniz bekleyebilirim. Uzaktan çalışıyorum Game tester olarak ve Unreal Engine 5'te bağımsız oyun geliştiriyorum. Aciliyeti var ama 1 ay göze alabileceğim bir süre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı