musahsyn Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Elimde böyle bir sistem mevcut. Uygun fiyata denk geldi aldım. Bu sistemin anakartını güncellersem herhangi bir performans farkı elde eder miyim?
Elimde böyle bir sistem mevcut. Uygun fiyata denk geldi aldım. Bu sistemin anakartını güncellersem herhangi bir performans farkı elde eder miyim?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.387 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 A serisi bir anakart onu besleyemez. B serisi orta sınıf anakart o işlemciyi besleyemez, yani B650 serisinden yüksek sınıf anakart seçmeniz gerekiyor.
A serisi bir anakart onu besleyemez. B serisi orta sınıf anakart o işlemciyi besleyemez, yani B650 serisinden yüksek sınıf anakart seçmeniz gerekiyor.
musahsyn Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 QTV dedi: A serisi bir anakart onu besleyemez. B serisi orta sınıf anakart o işlemciyi besleyemez, yani B650 serisinden yüksek sınıf anakart seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi şu anda bu şekilde kullanıyorum. X670 serisi bir anakart alırsam belirgin bir performans farkı görür müyüm peki?
QTV dedi: A serisi bir anakart onu besleyemez. B serisi orta sınıf anakart o işlemciyi besleyemez, yani B650 serisinden yüksek sınıf anakart seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi şu anda bu şekilde kullanıyorum. X670 serisi bir anakart alırsam belirgin bir performans farkı görür müyüm peki?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.387 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 musahsyn dedi: Hocam sistemi şu anda bu şekilde kullanıyorum. X670 serisi bir anakart alırsam belirgin bir performans farkı görür müyüm peki? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. A serisi anakart o işlemciyi besleyemez tam verim alamazsınız. X670 bir anakart veya B650 serisinde ortalama 9K civarı bir anakart o işlemciyi tam verimle besler.
musahsyn dedi: Hocam sistemi şu anda bu şekilde kullanıyorum. X670 serisi bir anakart alırsam belirgin bir performans farkı görür müyüm peki? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. A serisi anakart o işlemciyi besleyemez tam verim alamazsınız. X670 bir anakart veya B650 serisinde ortalama 9K civarı bir anakart o işlemciyi tam verimle besler.