R9 7900X RTX3060 sistem alınır mı?

caneraktas12

Picopat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar. Hobi amaçlı "bug bounty" yapıyorum ve zamanım oldukça bug crowd üzerinden rapor yolluyorum.
Laptop kullanıyorum ama artık bir bilgisayar toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Uzun araştırmalar sonucu bir bilgisayar topladım ama aramızda donanımsal olarak çok bilgili arkadaşlarımızın olduğunu bildiğim için böyle bir konu açmak istedim. Her neyse lafı fazladan uzatmayıp size ilk öncelikle kullandığım programlar ve araçları yazacağım sonra ise topladığım sistemin bilgilerini vereceğim.
Bunu da belirtmek isterim ki kullandığım programlardan dolayı ekran kartına pek önem vermedin benim olayım işlemci ve RAM.
Kullandığım program ve araçlar;
Burp Suite proffesional.
WSL üzerinden Ubuntu.
VirtualBox ile Kali Linux.
Nessus.
Recon yapmak için ise "reconftw ve rengine"
Ffuf.
Subfinder, httpx, nuclei, amass vb.
ve arada bir oyun oynuyorum CS filan.
Topladığım bilgisayar ektedir.

4060 / ti varken 3060 alınmaz. Fiyatları birbirine çok yakın.

Evet öyle ama genellikle ekran kartı ile ilgili pek işlem olmadığı için bunu tercih etmek istedim ama tavsiyeniz benim için çok önemli.
Teşekkür ederim

Evet öyle ama genellikle ekran kartı ile ilgili pek işlem olmadığı için bunu tercih etmek istedim ama tavsiyeniz benim için çok önemli.
Teşekkür ederim.

Rica ederim. 4000 serisi tercih ederseniz ileriye dönük ve daha güncel, daha güçlü bir kart almış olursunuz. Fiyatlar arasında uçurum olsa 3060 da alınır, aktif olarak kullanıyorum çok memnunum karttan ama çok yakın fiyatlara daha iyisi alınabiliyorken eski nesil kartı tercih etmek mantıksız olur.

Ben sistemi ince hesap üzerinden toplayacağım hocam. Oradan önerebileceğiniz kartları söyleyebilir misiniz size zahmet olmayacaksa eğer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…