R9 7900X RX 7700XT sistem alınır mı?

şimdiki markalara pek aşina değilim bu yüzden bilindik markalardan yürüyorum bi problem olmaz dimi ?
Zaten kullandıklarım bilindik marka. Belki PC ile haşır neşir olmayan bilmeyebilir ama deepcool - asrock ve powercolor zaten iyi markalar.

Zaten kullandıklarım bilindik marka. Belki PC ile haşır neşir olmayan bilmeyebilir ama deepcool - asrock ve powercolor zaten iyi markalar.
patriot tan bahsediyorum

MSI 27" MAG 27C6X 250Hz(OC) 1ms (MPRT) HDMI DP Adaptive-Sync HDR FHD VA Curve 1500R Gaming Monitör bu monitör olur mu ?

Monitörle birlikte mi 55 k bütçeniz var?
itopya dan monitörle birlik te ne kadar tuttugunu atayım bir dakika bekleyiniz lütfen

bunları ekledim

MSI 27" MAG 27C6X 250Hz(OC) 1ms (MPRT) HDMI DP Adaptive-Sync HDR FHD VA Curve 1500R Gaming Monitör
ASUS ZenDrive U9M Windows ve Mac OS USB Type-C M-DISC Ultra İnce Taşınabilir 8X DVD Siyah Harici Yazıcı

işlemci olarak diğerini cıkarıp bunu ekledım.

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci

58.378,56 tutar şuan bu şekil.

Seçtiğin monitörle birlikte 58 bin TL'ye göre mi yapmamı istiyorsun?

58.105 TL. @351687

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…