R9 7900X - RX 7900XTX sistem nasıl?

josef002

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kendimi şöyle bir sistem topluyorum.

• Ryzen R9 7900X ( arkadaşımdan 7000 TL'ye aldım )

• MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi ( aynı arkadaşımdan 6000 TL'ye aldım )

• XPG Lancer Black 32 GB (2×16 GB) DDR5 6000MHz CL30 ( 4600 TL'ye aldım )

• ASUS RX 7900XTX TUF Gaming OC ( 2. el olarak 33000 TL'ye aldım sorunsuzdur )

• DeepCool CH560 ( başka bir seçenek yok ise 3600 TL'ye alınacak )

• Corsair H150 360mm veya DeepCool LT720 360mm ( H150 4200 TL - LT720 4400 TL hangisi iyi ise onu alacağım )

PSU olarak DeepCool 850W PQ850M 80+ Gold mevcuttur bende.

Bu sistem değişecek 1-2 parçaya göre 58000 TL ile 60000 TL arasındadır.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Soğutucular arasında kararsız kaldım ama tavsiyen var mıdır?
LT720 gayet iyi bir soğutucu tek eksisi fanların tam yükte sesli çalıştığına dair çok yorum var. Bu konuda bilginiz olsun.

Bu ürüne bakabilirsiniz alternatif olarak.

LT720 gayet iyi bir soğutucu tek eksisi fanların tam yükte sesli çalıştığına dair çok yorum var. Bu konuda bilginiz olsun.

Bu ürüne bakabilirsiniz alternatif olarak.

Teşekkür ederim. Arctic düşündüm lakin kalın olması nedeni ile üst panel ve anakartın arasında çok boşluk olmadığından dolayı tam oturmamaktadır. Araştırdığım zaman böyle bir yorum ile karşılaştım.

Teşekkür ederim. Arctic düşündüm lakin kalın olması nedeni ile üst panel ve anakartın arasında çok boşluk olmadığından dolayı tam oturmamaktadır. Araştırdığım zaman böyle bir yorum ile karşılaştım.
Kasanız kağıt üstünde o modeli destekliyor, fakat kasayı ve soğutucuyu bizzat kullanıp deneyen birinin yorumuyla karşılaştıysanız onu bilemeyeceğim. Dediğim gibi sizin seçtiğiniz soğutucu da gayet iyi kaliteli bir ürün.

Kasanız kağıt üstünde o modeli destekliyor, fakat kasayı ve soğutucuyu bizzat kullanıp deneyen birinin yorumuyla karşılaştıysanız onu bilemeyeceğim. Dediğim gibi sizin seçtiğiniz soğutucu da gayet iyi kaliteli bir ürün.

Sadece H150 ile LT720 arasında kaldım. Sizin de dediğiniz gibi LT720 sesli çalışması biraz şüpheye sürükledi beni.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı