R9 7900X3D 4080 sistem açılışta zor açılıyor

Libahras

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI 4080-x670e Carbon wifi-7900x3d-Haf700 Berserk-Dell G3223Q 4k Monitör-4x16 XPG cl30 6000mhz
Arkadaşlar sorun anakartta mı ilk olarak onu bilmiyorum ama tahminim o yönde. Sorunum şu yeni bir sistem topladim MSI 4080 Ventus 3X 7900x3D MSI 850 PSU X670e Carbon Wi-Fi ekran kartı. Öncelikle PC 2 dakikada zor acılıyor içinde 7000/5000 M.2 var o sorunu Memory context restore şu ayarı acınca yaklasık 20 saniyeye düşmüştü fakat Windows acılırken donma mı oluyor takılıyor mu anlamıyorum halka seklinde dönen yuvarlak toplar böyle 2-3 saniyelige donup kalıyor tüm driverların kurulu olmasına rağmen Ethernet'i görmüyor. Ne yaptıysam olmadı BIOS son sürüm güncel driverlar kurulu o kadar para verip boyle bir sistemde boyle seylerle ugrasmak cok canımı sıkıyor.

Sistem bugun elime ulaştı pc açılması 20 saniye falan plsı hallettim fakat şimdide Ethernet girişini görmüyor hep dert hep dert

Kaç kere kurdum fakat fayda etmiyor

İşin garip kısmı ag sekmesi hiç yok

Dosya Ekleri

• IMG_20231204_002750.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 24
The Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode is enabled. Please plug the cable." Şu hatayı alıyorum driverini kurmaya calısırken

Windows 10 Ağ sıfırlama yapın.

Başlat>Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum'un içinde olacak.
Win11 kullanıylrum ama

The Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode is enabled. Please plug the cable." Şu hatayı alıyorum driverini kurmaya calısırken

Win11 kullanıylrum ama

Ayarlar>Ağ ve İnternet>Gelişmiş Ayarlar>Diğer Ayarların altında ağ sıfırlama olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…