R9 7900X3D için 360mm Sıvı soğutma önerisi

Evet SE yenilenmiş %5-10 arası daha performanslı ve Kozmatik olarak RGB aydınlatma tasarımı farklı o kadar. Uçuk fiyat farkı yoksa alabilirsin. LS520 SE kullanıyorum aydınlatması gayet tatlı.

Bilgilendirme için teşekkür ederim şu model de kafamı çok karıştırdı özellikle LCD ekranı vesaire hoş duruyor satıcısı da Deep Cool'un kendisi.

Ben sadece inceleme yaptığım ya da test edebildiğim modeller hakkında konuşabilirim. Büyük ihtimalle aynı performansı verecektir.

Eğer alacaksan burada daha ucuz.

İncelemelerine baktım hocam aslında LD 360 neredeyse aynı gibi LS720 SE ile fakat dikkatimi çeken husus 5. nesil pompası olması. Muhtemelen LD 360 alacağız gibi, bu konu üzerinden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

İncelemelerine baktım hocam aslında LD 360 neredeyse aynı gibi LS720 SE ile fakat dikkatimi çeken husus 5. nesil pompası olması. Muhtemelen LD 360 alacağız gibi, bu konu üzerinden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Hocam merhaba LD360 mı aldınız? Aldıysanız düşünceleriniz nasıl ben de aynı ürünü almayı planlıyorum.

Hocam merhaba LD360 mı aldınız? Aldıysanız düşünceleriniz nasıl ben de aynı ürünü almayı planlıyorum.
7900X3D yerine 7800X3D aldık onda denedik arkadaşım oldukça memnun. Yaz ayında cam kapalı oda cehennem gibi olmasına rağmen boşta 48 yükte 76 dereceyi geçmemişti. Fena değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı