R9 7900x3D sistem donuyor

Stillegehan

Decapat
Daha fazla  
PC'm gayet iyi toplayalı 1 ay olmamıştır rastgele donmaya başladı. Bu donmalar öyle resetlemeden de geçmiyor. Nedeni nedir sizce?

PC'm gayet iyi toplayalı 1 ay olmamıştır rastgele donmaya başladı. Bu donmalar öyle resetlemeden de geçmiyor. Nedeni nedir sizce?

Eki Görüntüle 2422202

Benim anlamadıgım o karta kim o çözünürlügü öneriyor? Ben RTX 4080 ile 1080p monitör kullanıyorum ve 10GB VRAM yiyor oyunlar. O sistem de o çözünürlük VRAM darbogazına girmiyor mu?

Benim anlamadıgım o karta kim o çözünürlügü öneriyor? Ben RTX 4080 ile 1080p monitör kullanıyorum ve 10GB VRAM yiyor oyunlar. O sistem de o çözünürlük VRAM darbogazına girmiyor mu?
sıkıntı lol oynarken mc oynarken 3a plus oyunlar oynarken birşey olmuyor.

Donma sebepleri VRAM aşınılırsa ya crash yer ya da sistem donar. O kartın VRAM'i kullandığın çözünürlügü aşıyor
yani loldemı crash yıyor kartım

Donma sebepleri VRAM aşınılırsa ya crash yer ya da sistem donar. O kartın VRAM'i kullandığın çözünürlügü aşıyor.
babamda 2070li eski sistemim var red dead oynuyorken hiç kasmıyor anlamış değilim nasıl oluyor bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…