R9 7900x3D sistem donuyor

Stillegehan

Decapat
Daha fazla  
PC'm gayet iyi toplayalı 1 ay olmamıştır rastgele donmaya başladı. Bu donmalar öyle resetlemeden de geçmiyor. Nedeni nedir sizce?

Bu arada o sistemi sana kim topladı? Dengesizlik var. İşlemci iyi ekran kartı idare eder.

Bu arada o sistemi sana kim topladı? Dengesizlik var. İşlemci iyi ekran kartı idare eder.

BIOS da ayarları default a getir dene.
teşekkürlker denicem sistemi kendim topladım

BIOS da ayarları default a getir dene.
ne ayarlarını yapayım tam olarak

O kart 1080p kartıdır.

Ayar yapma BIOS'u sıfırla hiçbir şeye ellemeden kaydet çık.

O kart 1080p kart derken? Intel Arc B580 kartla 2 k da oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum o kart kesin oynatır anlamadım ben sizi?

Oynatır evet ama ayar kıstırır. Örnek indiana jones RTX açınca kart VRAM darbogazına giriyor.

2K'yı oynayabilir ultrada bile ben GTX 1080'le 1080p de ultrada oynuyorum fakat 4070 2 k da rahat oynar VRAM darboğazına gelirsek girmez hocam 8 GB VRAM bile yeterli olacaktır.

2K'yı oynayabilir ultrada bile ben GTX 1080'le 1080p de ultrada oynuyorum fakat 4070 2 k da rahat oynar VRAM darboğazına gelirsek girmez hocam 8 GB VRAM bile yeterli olacaktır.

Bak güzel kardeşim. Oynatırı bende diyorum zaten ama VRAM darbogazına giriyor. Ben RTX 4080 ile indiana jones da her şey full açık şekilde 1080p monitör de 15GB VRAM kullanımı gördüm. Sen şimdi diyosun ki 2K da oynatır ama hangi ayarlar da oynatır? Ayar kısarsın diyorum. Oynayamazsın demiyorum.

Reis ne diyosun benim arkadaşım RDR2 The Last of Us Part 1'i 2 k da ultrada oynuyor sen emin misin 4080 kulalnıdıgına Max kulanıcağı 7 GB VRAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…