Stillegehan Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 PC'm gayet iyi toplayalı 1 ay olmamıştır rastgele donmaya başladı. Bu donmalar öyle resetlemeden de geçmiyor. Nedeni nedir sizce?
PC'm gayet iyi toplayalı 1 ay olmamıştır rastgele donmaya başladı. Bu donmalar öyle resetlemeden de geçmiyor. Nedeni nedir sizce?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 12 Şubat 2025 #21 aktecha dedi: Reis ne diyosun benim arkadaşım RDR2 The Last of Us Part 1'i 2 k da ultrada oynuyor sen emin misin 4080 kulalnıdıgına Max kulanıcağı 7 GB VRAM. Genişletmek için tıkla... O oyunlar da sorun yok zaten eski oyunlar. Yeni oyunlar 12VRAM'i aşıyor. Yeni Doom çıkacak RT açamayacak 12VRAM olanlar. Stillegehan dedi: Eki Görüntüle 2422263 Genişletmek için tıkla... GPU'yu kabloları iyi oturtuldugundan emin ol ve kartı çıkar tekrar tak. Artı 0 Eksi
aktecha dedi: Reis ne diyosun benim arkadaşım RDR2 The Last of Us Part 1'i 2 k da ultrada oynuyor sen emin misin 4080 kulalnıdıgına Max kulanıcağı 7 GB VRAM. Genişletmek için tıkla... O oyunlar da sorun yok zaten eski oyunlar. Yeni oyunlar 12VRAM'i aşıyor. Yeni Doom çıkacak RT açamayacak 12VRAM olanlar. Stillegehan dedi: Eki Görüntüle 2422263 Genişletmek için tıkla... GPU'yu kabloları iyi oturtuldugundan emin ol ve kartı çıkar tekrar tak.
KS KS Stillegehan Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #22 Atamyolundayız dedi: O oyunlar da sorun yok zaten eski oyunlar. Yeni oyunlar 12VRAM'i aşıyor. Yeni Doom çıkacak RT açamayacak 12VRAM olanlar. GPU'yu kabloları iyi oturtuldugundan emin ol ve kartı çıkar tekrar tak. Genişletmek için tıkla... hocam onla alakalı olduğunu düşünmüyorum çıldırmaya çok yakınım cyberpunk yağ gibi akıyor ama lolde crash yiyorum Son düzenleme: 12 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: O oyunlar da sorun yok zaten eski oyunlar. Yeni oyunlar 12VRAM'i aşıyor. Yeni Doom çıkacak RT açamayacak 12VRAM olanlar. GPU'yu kabloları iyi oturtuldugundan emin ol ve kartı çıkar tekrar tak. Genişletmek için tıkla... hocam onla alakalı olduğunu düşünmüyorum çıldırmaya çok yakınım cyberpunk yağ gibi akıyor ama lolde crash yiyorum
aktecha Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx1080 İ510400f 16 ram Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #23 Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kral istersen bir format dene YouTube'dan araştır bulamazsan bir bilgisayarcıya görün derim. Artı 0 Eksi
Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kral istersen bir format dene YouTube'dan araştır bulamazsan bir bilgisayarcıya görün derim.
KS KS Stillegehan Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #24 aktecha dedi: Kral istersen bir format dene YouTube'dan araştır bulamazsan bir bilgisayarcıya görün derim. Genişletmek için tıkla... format atcam evet teşekkürler Artı 0 Eksi
aktecha dedi: Kral istersen bir format dene YouTube'dan araştır bulamazsan bir bilgisayarcıya görün derim. Genişletmek için tıkla... format atcam evet teşekkürler
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 12 Şubat 2025 #25 Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çıldırmaya çok yakınım Cyberpunk yağ gibi akıyor ama LoL'de crash yiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL de oluyor ise oyun kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çıldırmaya çok yakınım Cyberpunk yağ gibi akıyor ama LoL'de crash yiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL de oluyor ise oyun kaynaklıdır.
KS KS Stillegehan Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #26 Atamyolundayız dedi: Sadece LoL de oluyor ise oyun kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... mc oynarken bir zamandan sonra fps 30a sabitlenmiyor Stillegehan dedi: mc oynarken bir zamandan sonra fps 30a sabitlenmiyor Genişletmek için tıkla... hala düzelmedi fikri olan varmı? Son düzenleme: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Sadece LoL de oluyor ise oyun kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... mc oynarken bir zamandan sonra fps 30a sabitlenmiyor Stillegehan dedi: mc oynarken bir zamandan sonra fps 30a sabitlenmiyor Genişletmek için tıkla... hala düzelmedi fikri olan varmı?
aktecha Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx1080 İ510400f 16 ram Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #27 Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çıldırmaya çok yakınım Cyberpunk yağ gibi akıyor ama LoL'de crash yiyorum. Genişletmek için tıkla... Stillegehan dedi: MC oynarken bir zamandan sonra FPS 30a sabitlenmiyor. Hala düzelmedi fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Riot ticket atmayı dene. Artı 0 Eksi
Stillegehan dedi: Hocam onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çıldırmaya çok yakınım Cyberpunk yağ gibi akıyor ama LoL'de crash yiyorum. Genişletmek için tıkla... Stillegehan dedi: MC oynarken bir zamandan sonra FPS 30a sabitlenmiyor. Hala düzelmedi fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Riot ticket atmayı dene.