K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Mayıs 2024 #3 Kutukayisi dedi: Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçenizi söylermisiniz ve bu bütçeye neler dahil? @Loyalty571
Kutukayisi dedi: Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçenizi söylermisiniz ve bu bütçeye neler dahil? @Loyalty571
K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 Niye alınmaz? pawEn dedi: Alınmaz. Bütçenizi söyler misiniz? @Loyalty571 Genişletmek için tıkla... En fazla 150K. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Niye alınmaz? pawEn dedi: Alınmaz. Bütçenizi söyler misiniz? @Loyalty571 Genişletmek için tıkla... En fazla 150K.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Mayıs 2024 #5 O paraya o sistemden 2 tane alırsın. Rampage çöpünün 120 bin liralık sistemde ne işi var? İtopya kaziklamis geçmiş yine.
O paraya o sistemden 2 tane alırsın. Rampage çöpünün 120 bin liralık sistemde ne işi var? İtopya kaziklamis geçmiş yine.
K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #6 517298 dedi: O paraya o sistemden 2 tane alırsın. Rampage çöpünün 120 bin liralık sistemde ne işi var? İtopya kaziklamis geçmiş yine. Genişletmek için tıkla... daha almadım
517298 dedi: O paraya o sistemden 2 tane alırsın. Rampage çöpünün 120 bin liralık sistemde ne işi var? İtopya kaziklamis geçmiş yine. Genişletmek için tıkla... daha almadım
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 4 Mayıs 2024 #7 Kutukayisi dedi: Niye alınmaz. Ennnnnnnnnn fazla 150k. Genişletmek için tıkla... İtopya kazık bir de bu sisteme bu kadar dandik şeyler alınmaz işlemcisiyle ekran kart hiç olmamış zaten.
Kutukayisi dedi: Niye alınmaz. Ennnnnnnnnn fazla 150k. Genişletmek için tıkla... İtopya kazık bir de bu sisteme bu kadar dandik şeyler alınmaz işlemcisiyle ekran kart hiç olmamış zaten.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Mayıs 2024 #8 Kutukayisi dedi: Niye alınmaz? En fazla 150K. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı çünkü. Saçma sapan dengesiz bir sistem olmuş güzel görüneni sisteme koymuşsun da ondan.
Kutukayisi dedi: Niye alınmaz? En fazla 150K. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı çünkü. Saçma sapan dengesiz bir sistem olmuş güzel görüneni sisteme koymuşsun da ondan.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 4 Mayıs 2024 #9 Kutukayisi dedi: Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz o paraya hele çok çok fazla.
Kutukayisi dedi: Merhaba, bir PC alacağım ve şunu topladım sizce alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz o paraya hele çok çok fazla.
K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #10 peki parça önerirmisiniz