Adam haklı. Nasıl Trendyol'dan ve N11'den bilgisayar alınmazsa kebapçıdan da alınmaz. Kebapçı Yılmaz adamım ya, yayıncılara bedava ürün dağıtıp reklam yap, o ürünlerin masrafının kat kat fazlasını fahiş fiyatlı satışlarınla silkelediğin kerizlerden çıkar.
Ama helal olsun, paraya ve başarıya giden yolda her şey mübahtır.
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz İşlemci özelliklerini incele, 19.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.199,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
PSU, RAM, Anakart ve kasa için arkadaşları davet ediyorum.
Ekipman ve monitörün dahil olduğunu unutmamak lazım. Bütçe 150k. @kino@517298@Loyalty571@Caner Uncu
Ekipman falan dahil mi, beyaz olmak zorunda mi? Anladigim kadariyla gorunus uzerine bir sistem topluyorsunuz ve beyaz olmasi lazim. Yani ben bu butcede pek sistem oneremem ama hosunuza gidebilir. @517298 size yardimci olacaktir.
PLATINUM-4090 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4090 ekran kartı ve AMD Ryzen 9 7900X işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Ekipman falan dahil mi, beyaz olmak zorunda mi? Anladigim kadariyla gorunus uzerine bir sistem topluyorsunuz ve beyaz olmasi lazim. Yani ben bu butcede pek sistem oneremem ama hosunuza gidebilir. @517298 size yardimci olacaktir.
PLATINUM-4090 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4090 ekran kartı ve AMD Ryzen 9 7900X işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Beyaz olduğu için en az 15- 20 bin TL fiyat arttı. Özellikle PSU ve ekran kartı toplam 15 bin TL civarı arttı. Bileşenleri seçerken dış görünüşüne önem verdiğinizi fark ettiğim için ben de özelliklerden kısmadan en iyi görünenleri seçtim.