R9 7900X3D ve RX 7900 XTX Nitro+ kaç yıl götürür?

Exercise

Yoctopat
Başlıkta yazdığım sistemden oluşacak bir masaüstü oyun bilgisayarı sizce kaç yıl götürür? Ben mevcut oyunlar düşünüldüğünde sanki 10 yıl götürür diye düşünüyorum ama bilmiyorum sizlere sormak istedim?

Net bir şey söylenemez. Uzun yıllar götürür.

Sinerjiden almayın mümkünse, bu fiyatlar ne böyle? 7900 XTX 30 bin edecek bir kart değil. Sorunuza cevap olarak; 10 yıl götürmesi biraz zor. 5 Yıl rahat götürebileceğini düşünüyorum.

Arıza yapmadığı süreçte 2K için bir 6 senesi var gibi ya.

Sinerji'den almayın mümkünse, bu fiyatlar ne böyle? 7900 XTX 30 bin edecek bir kart değil. Sorunuza cevap olarak; 10 yıl götürmesi biraz zor. 5 yıl rahat götürebileceğini düşünüyorum.

Sinerji hakkında haklı arkadaş aşırı fiyat koyuyorlar. Bazen ölü fiyatta mallar oluyor 750W 80+ Gold NZXT PSU 1700e aldıydım ama bu fiyattan harbi alınmaz.

Güzel ikili uzun yıllar götürecektir. Sadece benim tercihim XFX Radeon RX 7900 XTX bu kart olurdu.

8-10 sene içinde çıkan tüm AAA oyunları 1080p low 45-60 fps arası rahatlıkla açar diye tahmin ediyorum.Counter,valorant,lol,dota vb. espor oyunları için ise 15-16 sene gider tahminen.

gtx 780 ti (2013) testlerine bakalım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nereden alınır peki?

Sinerjiden almayın mümkünse, bu fiyatlar ne böyle? 7900 XTX 30 bin edecek bir kart değil. Sorunuza cevap olarak; 10 yıl götürmesi biraz zor. 5 Yıl rahat götürebileceğini düşünüyorum.
Bende üst seviye bir sistem toplayacağım itopya veya sinerji yi düşünüyordum sizde nereden tedarik etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…