R9 7950X RTX 4070 Ti sistem uyumluluğu nasıldır?

Hocam bu şekilde 76.000 TL, eğer çıkmaz diyorsanız SSD'yi 1TB'a çekebilirsiniz.

@Rip7605

Arkadaşlar ekran kartı ile arada 15k var diye bütün parçalardan kısıyorsunuz fiyat sıkıntım yok ben uzun süre kullanip ilerleyen zamanda geliştirme yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum lütfen geliştirilecek bir bilgisayar önerin en az 4TB SSD 2TB HDD.

Parçalardan kıstığım yok hocam hepsi kaliteliler zaten sizin bütçenize sığacak şekilde ayarladım. Daha da artıyorsa bu harddiski alın: Seagate 3.5" 2 TB Barracuda ST2000DM008 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD için M2 mi yoksa SATA SSD mi istiyorsunuz? M2 istiyorsanız önerdiğim SSD'yi 2TB yapıp 2 adet alın eğer SATA istiyorsanız önerdiğim 1 TB M2 SSD kalsın en azından sistemin hızlı çalışması için. İlave olarak 3 tane SATA SSD alabilirsiniz. Samsung 1 TB 870 QVO MZ-77Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Size soylememistim hocam önerdiğiniz sistem güzel bir sistem bilgisayar toplamayı bilmeyenlere söyledim o lafı M.2 SSD olarak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…