En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Hocam bu şekilde 76.000 TL, eğer çıkmaz diyorsanız SSD'yi 1TB'a çekebilirsiniz.
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X On Altı Çekirdek 4.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X On Altı Çekirdek 4.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 17.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GIGABYTE X670 AORUS ELITE AX 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI Type-C M.2 ATX Anakart BENZERSİZ PERFORMANS GIGABYTE, hızla gelişen teknoloji değişiklikleri ile en son trendleri takip eder ve müşterilerine gelişmiş özellikler ve en son teknolojileri sunar. GIGABYTE anakartları, oyun...
En ucuz Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011213-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011213-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.904,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz DeepCool LS720 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.701,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar ekran kartı ile arada 15k var diye bütün parçalardan kısıyorsunuz fiyat sıkıntım yok ben uzun süre kullanip ilerleyen zamanda geliştirme yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum lütfen geliştirilecek bir bilgisayar önerin en az 4TB SSD 2TB HDD.
Arkadaşlar ekran kartı ile arada 15k var diye bütün parçalardan kısıyorsunuz fiyat sıkıntım yok ben uzun süre kullanip ilerleyen zamanda geliştirme yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum lütfen geliştirilecek bir bilgisayar önerin en az 4TB SSD 2TB HDD.