R9 7950X ve RTX 4080 sistem 102.000 TL'ye alınır mı?

Taksit olmasa da olur sistemin yeterli olup olmadığını söylerseniz daha iyi olur benim için ama önerilere de açığım tabii ki neden olmasın
  • Vasat anakart
  • Muhtemelen pahalı depolama
  • Gereksiz yere tercih edilen XIGMATEK ürünler

Minvalinde bazı durumlar var. Vaktimi boşa harcamamak adına soruyorum, bugün ya da birkaç gün içinde alım yapacaksanız önereyim.

herhangi bir sorun olmazsa evet bir kaç gün içinde satın alacağım yardımınız için teşekkürler şimdiden

5090 veya 5080 kartlarını bekleyin derim.

5090 veya 5080 kartlarını bekleyin derim.
dostum bende öyle yapmayı düşünüyordum ama onu yapacak vaktim yok ne yazıkki en kısa süre içerisinde ulaşmam lazım sisteme bunun sebebi biraz sabrımda diyebilirim açıkçası

Herhangi bir sorun olmazsa evet birkaç gün içinde satın alacağım yardımınız için teşekkürler şimdiden
Öncelikle bu sistemde bir ekran kartına yer vermeyeceğiz. 5000 serisi yaklaşmışken ve üst seviye kullanıcı olarak buraya yönelmeniz gerekir.

AMD Ryzen 7 9800X3D
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi
Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30
Kingston KC3000 PCI-Express 4.0 2 TB
NZXT H7 Flow 2024
Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB
Raijintek Cratos Gen5 850 W

Bu şekilde 56K civarı yapıyor.

Eğer ille ekran kartı alacaksanız:

Palit RTX 4080 Super Gaming Pro

ekran kartınında aynı şekilde linki varmıdır?

dostum ilk öncelikle yaptığın yardım için teşekkür ederim umarım bu sistemden pişman olmam kendine iyi bak görüşürüz.

ve çözüm olarak nasıl işaretleyeceğim cevabını?

Son düzenleme:
Dostum ilk öncelikle yaptığın yardım için teşekkür ederim umarım bu sistemden pişman olmam kendine iyi bak görüşürüz.

Ve çözüm olarak nasıl işaretleyeceğim cevabını?
Sanırım onun için konuyu en baştan o şekilde açmanız gerekiyordu. Rapor üzerinden moderatörlere iletirseniz belki bir şey yaparlar.

Ayrıca iyi kullanımlar dilerim.

Sanırım onun için konuyu en baştan o şekilde açmanız gerekiyordu. Rapor üzerinden moderatörlere iletirseniz belki bir şey yaparlar.

Ayrıca iyi kullanımlar dilerim.
hocam merhaba sisteme dikkatli bakınca işlemci ile anakartın uyuşmadığını farkettim eminmisiniz bunları almam gerektiğinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…