Aşırı mantıksız parçalar olmuş.
MSI Pro B650M-P AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro B650M-P AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Arctic Liquid Freezer II - 420 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (LGA1700 Kit Dahil) (AR-ACFRE00109A) | Teknobiyotik
Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 420 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada eşi benzeri bulunmayan soğutucu...www.teknobiyotik.com
Sıvı soğutucu olarak bulabileceğin en kalitelilerden birisi lakin 420mm destekli kasa bulmak bayağı bir zor. O yüzden buna da bakabilirsin.
Arctic Liquid Freezer III - 280 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Siyah (AR-ACFRE00143A) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
Bu 280mm olduğu için neredeyse tüm kasalara takılabilir. Güncel olarak en iyi 280mm sıvı soğutuculardan.
SSD olarak bunu yaparsan gayet güzel olur.
7800x3D yapmanıza gerek yok 7900x3D veya 7950x3D yapabilirsiniz.
Siteye göre hareket etmenize gerek yok. Attığım SSD'yi alın. Diğer parçaları aynı siteden alabilirsiniz. NV2'de DRAM olmadığından ötürü işletim sistemi kurulmaması taraftarıyım. Renegede ise alabileceğiniz en üst seviye SSD'lerden birisi ve DRAM'i bulunuyor.
Siteye göre hareket etmenize gerek yok. Attığım SSD'yi alın. Diğer parçaları aynı siteden alabilirsiniz. NV2'de DRAM olmadığından ötürü işletim sistemi kurulmaması taraftarıyım. Renegede ise alabileceğiniz en üst seviye SSD'lerden birisi ve DRAM'i bulunuyor.
Evet gördüm. Sırf oyun oynayacaksanız o parçalar kalabilir. Sadece dediğim gibi SSD'yi renegede alın.