R9 7950x3D ile A620mh uyumlu mu?

i_gody

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Ti Super
Amd Ryzen 9 7950x3d
Venom Viper 2x 16GB Ram 7000mhz
msi b650m gaming plus anakart
cpu fanı kule tipi bi soğutucu
2 tane ssd biri 250gb biri 1tb
Attığım ssdeki parçalar uyumlu mu? Değilse hangi parçaların değimesi lazım işlemci dışında? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı mantıksız parçalar olmuş.

Sıvı soğutucu olarak bulabileceğin en kalitelilerden birisi lakin 420mm destekli kasa bulmak baya bi zor. O yüzden buna da bakabilirsin.

Bu 280mm olduğu için neredeyse tüm kasalara takılabilir. Güncel olarak en iyi 280mm sıvı soğutuculardan.

Bu parçalar nasıl?

Ekran kartını sonradan alacağım şu anda elimde GTX 1650 var internetten baktım darboğaz olmaz gibi zaten bu aralar sadece Valorant oynuyorum çok sıkıntı yaratmaz gibi.

Belkide işlemciyi Ryzen 7 7800x3D yaparım kötü diyorsanız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241022-144225.png
    164,2 KB · Görüntüleme: 30
Siteye göre hareket etmenize gerek yok. Attığım SSD'yi alın. Diğer parçaları aynı siteden alabilirsiniz. NV2'de DRAM olmadığından ötürü işletim sistemi kurulmaması taraftarıyım. Renegede ise alabileceğiniz en üst seviye SSD'lerden birisi ve DRAM'i bulunuyor.

Peki teşekkürler.

Yukarıda düzelttiğimide gördünüz mü acaba?

Üst seviye bir sistem bile dizebilirsiniz. Yakın zamanda muhtemelen 5000 serisi tanıtılacak ve 5090 taksanız dahi bana mısın demez o parçalarla. Ancak PSU'yu o zaman kaliteli bir şey seçersiniz. Ekran kartı alacağınız zaman konu açarsınız PSU ile birlikte öneri alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…