Böyle bir sistem topluyorum ve bana bu sistemi rahat ve serin bir şekilde çalıştırabilecek abartı bir fiyatı olmayan bir anakarta ihtiyacım var ve bir de bu sistemi yine rahat ve uzun ömürlü bir şekilde çalıştırabilecek Power Supply'a ihtiyacım var.
Yukarıdaki seçeneklerin her ikisine de uygun olmalı.
Böyle bir sistem topluyorum ve bana bu sistemi rahat ve serin bir şekilde çalıştırabilecek abartı bir fiyatı olmayan bir anakarta ihtiyacım var ve bir de bu sistemi yine rahat ve uzun ömürlü bir şekilde çalıştırabilecek Power Supply'a ihtiyacım var.
Yukarıdaki seçeneklerin her ikisine de uygun olmalı.
850w PSU lar bu fiyata satılıyor, Enermax kaliteli ve güvenilir bir markadır bu fiyatta daha iyisini bulamazsınız
Ekstra olarak o işlemciler fazla fazla, eğer bütçe sorunu varsa 9800X3D alın geçin, kalan parayı ekran kartını 5070ti veya 5080 almak için kullanın
850W PSU'lar bu fiyata satılıyor, enermax kaliteli ve güvenilir bir markadır bu fiyatta daha iyisini bulamazsınız.
Ekstra olarak o işlemciler fazla fazla, eğer bütçe sorunu varsa 9800x3D alın geçin, kalan parayı ekran kartını 5070 Ti veya 5080 almak için kullanın.
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada tam bütçeniz nedir? Bütçe çıkıyorsa RX 9070 almak daha iyi olacaktır hem 256 bit veri yolu hızı ile daha üstün, hem 16GB VRAM ile daha üstün hemde genel performans olarak 5070 den daha iyi:
Eğer bütçeniz çıkıyorsa direkt 9070 XT almakta mantıklı olur, 5070ti ile aynı performansta hatta çoğu yerde geçiyor, güncel Gigabyte Gaming OC modeli 34k