R9-9950x3D RTX 3080 toplama sistem için PSU önerisi

atescengo

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
İnno 3D RTX 3060Tİ
ROG B550-F
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18
RMX 750w PSU
DELL G2722HS
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
Bütçe maksimum 10k.

Selamünaleyküm PSU önerisi istiyorum yeni sistem topluyorum parayi denkleştirmem biraz zaman alacak. Şu anda elimde RM750X mevcut ama yetmez diyorsanız yeni PSU alacağım.

ASUS ROG Crosshair X870e Hero.

Ryzen 9 9950x3D.

Corsair dominator Platinum RGB.

Alacağım parçalar bu şekilde kasam var depolama için 4 M.2 SSD mevcut. Ekran kartı olarak elimde MSI Gaming RTX 3080 mevcut.

Soğutucu olarak Noctua dh 15 mevcut hava soğutucu menmunum açıkçası değiştirmek istemiyorum.

Ekstra önerileriniz varsa konuşabiliriz. 750W yeter derseniz de parçaları almaya başlayacağım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
9950x3D alma amacınız ne hocam

PSU olarak enermax 1350W bayağı bir indirimde geleceğe yönelik alabilirsiniz sistemin diğer parçalarından anladığım kadarıyla ileride ekran kartı değişikliği yapacaksınız bu hayli yeterli olur

Evet yapacağım hocam 5000 serisine geçiş yapacağım.

Oyun ve render işlerim için alıyorum ekstra yayin video edit karışık anlicaniz cift PC yerine tek PC daha mantıklı.

Teşekkürler hocam 2. PSU ne kadar sağlam ilk defa duydum adını.

NZXT'yi diyorsan piyasada çok biliniyor. Duymaman tuhaf.

NZXT'yi diyorsan piyasada çok biliniyor. Duymaman tuhaf.

Çok fazla PSU'larla içli dışlı olmadığım için duymadım. Elimde bulunan PSU bile arkadaş önerisi üzerine aldim.

Piyasadaki en kaliteli PSU'lardandır. Fakat NZXT genelde kasa ve sıvı soğutmalarıyla biliniyor.

Sıvı sogutma da duydum araştırdım PSU olarak da güzelmiş değerlendireceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…