Sistemi İtopya'dan topladım. Karne hediyem, ilk masaüstü bilgisayarım umarım güzel bir şekilde toplayabilirim.
Eki Görüntüle 2517191
Bu fiyatlara 5080'li sistem de mümkün ancak parça kalitesi düşük olurdu. Mesela MSI, ASUS yerine Galax, INNO3D gibi markaların giriş seviye modelleri. Ben olsam bende kaliteli parçalar tercih ederdim. Keşke anakart ve diğer bileşenlerde tek marka üzerinden seçseydin. Hayırlı olsun.
Yani bu sistem iyi mi biraz fazla heyecan yaptım da Valorant'ta mesela kaç FPS alırım 2K da en düşük ayarlarda?
Valorant oyun mu la? Sistemler ağır oyunlarda test edilir. Valorant gibi ağır olmayan hafif rekabetçi oyunlar işlemciye yüklenir. Bu sistemle rahat oynayamayacağın oyun yok. Ayrıca neden düşük ayara çekiyorsun? Bu sistemle yüksek ayarda bile büyük FPS değerleri alırsın.
9800x3D bile bu FPS değerlerini veriyor.
Bu sistem sadece güçlü değil aynı zamanda vizyoner.
Sonradan pişman olmamak ve biraz olsun heyecanımı atmak için konuyu açmıştım çok teşekkürler artık bilgisayarımı güvenle alabilirim.
Vizyoner ne demek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.