R9 9950x3D RTX5090 sistem alınır mı?

Bütçe
300000

techno7313

Kilopat
Merhaba, donanımdan çok anlamıyorum; ancak çevrim içi çalıştığım için mümkün olan en iyi sistemlerden birini alıp en az 8–10 yıl kullanmayı planlıyorum. Hem iş hem de oyun odaklı olacak. Büyük ölçüde forumdaki eski konulara bakarak bu parçaları seçtim. Bu bütçeyle daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Her türlü öneriye açığım. 4K 240 Hz OLED monitörüm mevcut. Bir de İncehesap güvenilir bir site sanırım, çünkü birçok yerde adını gördüm. Ancak bazı parçalarda fiyatları %10–20 daha yüksek. Yine de bazı ürünlerde daha uygun olabiliyor. Tüm parçaları tek seferde, daha uygun fiyata alabileceğim başka bir yer bulamadım.

Kasanın görselinin bir önemi yok yazmayı unutmuşum. Ayrı odada duruyor kasa.

Son düzenleme:
İnce hesap güvenilir ama parcalar overpriced Asus rog serisi her zaman pahalı olur bide ince hesap daha fazla kar koyuyor dediğin gibi, akakçe den kovala hepsini tek bı yerden alırsan zarar edersin tabi toplamayi bilmiyorsan onların toplaması daha iyi olur orasi ayrı, muhattabin olur sonucta pahalı parçalar SSD olarak 2 TB 9100 pro öneririm ya da xpg Mars 2 TB daha uygun gen5 destekli anakartin gen4 seçtiğin çünkü. Sıvı soğutma da lian li hydro-shift 2 360 TL daha iyi olur bence nzxt ye göre sectigin diğer parçalar güzel ama kalitesine göre pahalı markası nedeniyle.

Bende de aynı işlemci var. 5090 alacaktım ama pahalı geliyor. Bir türlü kendimi ikna edip alamadım.

Cevap için teşekkürler. Montaj vb pek anlamıyorum malesef evet akakçeden karşılaştırdım %10-15 civarı fark çıkıyor ama riske atmak istemedim hem montaj konusunda hem parçaların sorunlu vb çıkması durumuna karşı ayrı ayrı alınca. İncehesapta sistemi çalıştırıp test ettikten sonra gönderiyorlar sanırım. Ssd konusunda gen5 ssd ler çok ısınıyor ve ömür olarak da daha kısa olabilir diye okuduğum için kararsız kalmıştım. Günlük kullanımda çok fark olur mu aralarında acaba? Teşekkürler tekrardan

Yok samsunglar fazla ısınmıyor araştırdığım kadarıyla zaten ssd soğutucu var anakartin da çift taraflı yeterli olacaktır SSD ler oyunda vs çok ısınmaz kasa havalandirmasi da az etkiler render vs işlemlerde aktarma yaparken ısınır bı tek buna göre üretiyor Samsung zaten merak etme.

Hocam günlük kullanımda Gen4 SSD ile gen5 arasında fark olmayacaktır farkı yaratan şey çok büyük render alacaksanız o zaman görürsünüz ama günlük kullanımda Gen4 işinizi hayli hayli görecektir fiyat konusunda Akakçe'den kovalayıp yetkili satıcılardan alabilirsiniz ancak sistem almak için kasım'ı bekleyin derim kasım indirimleri ile iyi parçalar ve hazır sistemler daha uyguna geliyor en azından bütün hütçeyi siteme vermemiş olursunuz ve ortam için yan parçalar için aksesuarlara da bütçe kalmış olur çok iyi bir sistem çıkartabilirsinix ortada 9950X işlemci ile hem iş hem oyun gayet yeterli olacaktır 5090 için konuşmaya gerek yok anakart olarak güzel bir tercih yapmışsınız ama Power Supply bu sistem için sertifikası yeterli değil diye düşünüyorum bütçemiz var kasım indirimleri içerisinde Platinium bir PSU tercih edilebilir böylr bir sistemde bir sıkıntı çıksın istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…