R9 9950x3D sistemde Forza Horizon 5 oynarken PC kilitleniyor

Bust3d

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Forza 5 oynarken bazen 10 dk bazen 30 dk sonra bilgisayar kilitleniyor, bilgisayar hiçbir komut almıyor, yaklaşık 3dk sonra ekranlar siyah alıyor yine hiç komut almıyor, güç kesip tekrar açmam gerekiyor, buna neyin sebep olduğunu görebileceğim bir hata geçmişi vs. var mı?
Oyundayken işlemci sıcaklığı 75-80 derece, ekran kartı ise 60-65 derece ortalama.
İşlemci: Ryzen 9 9950x3D
Ekran kartı: Aorus 3060 Ti
Anakart: X870e Aorus
RAM: 24*4 6000 30ch XPG
SSD: 4tb*2 Crucial T700
Monitor: 2K

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    323,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende aynı sorunu yaşamıştım büyük ihtimal sorunun kaynağı kullandığın PSU'dan. Mümkünse önce driverlarını güncelle olmadı PSU'yu teste sokar bozukmu değil mi diye emin olduktan sonra servise gönderirsin.

Bende aynı sorunu yaşamıştım büyük ihtimal sorunun kaynağı kullandığın PSU'dan. Mümkünse önce driverlarını güncelle olmadı PSU'yu teste sokar bozukmu değil mi diye emin olduktan sonra servise gönderirsin.
occt ile test yaptım bir problem çıkmadı, memory testte memory 4 errors diye bi hata aldım bu gece memtest86 ya sokacağım, çünkü oyunda kitlenmeden görev yöneticisinde 86gb ram kullandığını gördüm şansa. Ramden kaynaklı olabilirmi

Bunun bir altındaki hatanın görüntüsünü atar mısın? Burada hata bilgisi yok sistemin kapandığını söylüyor sadece. Hata kodu/bilgisi lazım bize.
Dün gece oyundayken ve şimdi pcyi ilk açtığımda yine kitlendi

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.png
    2.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 3.png
    3.png
    56,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 4.png