Fatih Taş Hectopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 76 26 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi oyun hediyeleri devam ediyor mu? Yakın zamanda r9 285 ekran kartı almıştım. Sanırım gold statü gibi bir şey ile 3 adet ücretsiz oyun alabiliyormuşuz. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi oyun hediyeleri devam ediyor mu? Yakın zamanda r9 285 ekran kartı almıştım. Sanırım gold statü gibi bir şey ile 3 adet ücretsiz oyun alabiliyormuşuz. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #2 Devam ediyor gibi gözüküyor sitesinde. Bir deneyin buradan.
Fatih Taş Hectopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 76 27 Ekim 2015 #3 Oraya bir türlü üye olamadım. Üyelikler kapalı sanırım. Vatan bilgisayara sordum. O kampanya 31 ocakta bitmiş. 31 ekime kadar dirt rally veriyorlarmış. Onu almayı deneyeceğim
Oraya bir türlü üye olamadım. Üyelikler kapalı sanırım. Vatan bilgisayara sordum. O kampanya 31 ocakta bitmiş. 31 ekime kadar dirt rally veriyorlarmış. Onu almayı deneyeceğim