R9 Fury X Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranı çöpe atmak istiyorsan tam senlik bu sistem. Hala 9590 almak isteyen var, şaka gibi ya. Sistem hayali ise sevinirim. Gerçekten bunu düşünüyorsan yazık. AMD tabanlı istiyorsan da 8350'ye kadar çık en fazla. Ondan fazlası alınmaz bana göre. Onun dışında fiyatı yüksek olanı doldurmuşsun sepete. Gerçekten toplanacaksa bir bütçe belirt.

Fx 9590 yerine i7 4790 alın. 4K monitör almayacaksanız Fury X fuzuli masraf olur.

Fakat İ7 4790k Turbo boost ile 4.4 verirken bu 4.7 veriyor. Aradaki fark bu yani.

Fx 9590 yerine i7 4790 alın. 4K monitör almayacaksanız Fury X fuzuli masraf olur.
i7 4790k 4.4 GHz verirken amd fx 9590 4.7 veriyor. Bide 4k monitörüm var. Yani aldım. Onun için bunu tercih ettim. Fakat oyunlarda nasıl olur bilmem. Titan x ile fury x arasında kaldım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle yüksek bir AMD sitemi çalıştırmak için bilgisayarı elektrik direğine bağlamanız gerekiyor.

Toplam bütçeniz ne kadar ?

Fury X mantıklı bir seçim. Rakibi GTX 980 Ti ile araların da ufak bir fark var ama fiyatıyla kapatıyor farkı. İşlemci konusunda İntel sistem kuman daha iyi olacaktır. AMD daha çok düşük bütçelere göre. İ7 serisi çok daha iyi olacaktır.

Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…