Rabisu güvenilir mi?

Neraxy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Half-Life'da server kiralamayı düşünüyorumda Rabisu güvenilir mi veya daha güvenilirler varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabisu senelerden beri hizmet veriyor. 2019 yılından beri biliyorum. Minecraft sunucusu kiralamıştık zamanında, fena değildi. Fakat şu an nasıldır bilemeyeceğim, kaç sene geçti üstünden.

Merhaba, Half-Life'da server kiralamayı düşünüyorumda Rabisu güvenilir mi veya daha güvenilirler varsa paylaşır mısınız?
2-3 Sene önce arkadaşlarla Minecraft sunucusu kiralamıştık. O zaman sorun yoktu şuan bilmiyorum.

İsmini duydum, ama hizmet almadım. Alan arkadaşlarım genelde memnundu.

Minecraft sunucusu aldık, hala aktif duruyor gayet kaliteli.

Zamanında Craft Rise Rabisu ile çalışıyordu. Hala da sunucuları Rabisu'da sanırım. Güvenilir. Yılların hosting şirketidir. Rahatlıkla server kiralayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…