Rabisu nasıldır?

BayBalik34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben arkadaşlarımla birlikte Minecraft sunucu açmak istiyorum. Aternos'tan denedik ama 40 dakika bekleme süresi veriyor bu yüzden Rabisu'yu merak ettik, nasıl bir şey? Diye. Rabisu sunucusu açtığımızda korsan bir şekilde oynayabilir miyiz? Ve bir paket aldığımızda bir dünya haritası mı oynayabileceğiz yoksa istediğimiz kadar Minecraft haritası açabilir miyiz?

Hocam merhaba evet dediğinin hepsini yaparsın bendede sunucu var şuan gayet memnunum.

Hocam merhaba evet dediğinin hepsini yaparsın bende de sunucu var şu an gayet memnunum.

Nasıl yani korsan Minecraft ile girilebiliyor mu ve istediğin kadar sunucu açabiliyor muyuz yoksa 1 aylık paket alınca bize bir sunucu açma hakkı mı veriyorlar.

Nasıl yani korsan Minecraft ile girilebiliyor mu ve istediğin kadar sunucu açabiliyor muyuz yoksa 1 aylık paket alınca bize bir sunucu açma hakkı mı veriyorlar.
Evet korsan giriş yapabilirsin.
VDS alırsan istediğin kadar açarsın ama gamepanel alırsan sadece 1 sunucu açabilirsin

Evet korsan giriş yapabilirsin.
VDS alırsan istediğin kadar açarsın ama gamepanel alırsan sadece 1 sunucu açabilirsin.

VDS nedir ve gamepanel nedir ben 3 cü paketi alacağım onda istediğim kadar sunucu açabilir miyim veya VDS nasıl alabilirim?

Hocam merhaba evet dediğinin hepsini yaparsın bende de sunucu var şu an gayet memnunum.

Hocam hortlatmak gibi olmasın ama ben halledemedim sunucu işini. Yardımcı olabilir misiniz?

2-3 yıl önce ark sunucusu almıştım rezil kepaze etmişlerdi. 2-3 yıl geçti WDS sunucu aldık 24 gb ram var yine rezil kepaze olduk. Daha güvenilir işini daha iyi yapan firmaları tercih edebilirsiniz.

2-3 yıl önce ark sunucusu almıştım rezil kepaze etmişlerdi. 2-3 yıl geçti WDS sunucu aldık 24 gb ram var yine rezil kepaze olduk. Daha güvenilir işini daha iyi yapan firmaları tercih edebilirsiniz.

WDS yazmışım vds olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…