Rabisu rezilliği

Daha fazla  
Öncelikle Rabisu'dan MTA server aldım. Panele girdiğim zaman çok kasıyor ve MTA server için dosyaları değiştirmek istedim, başaramadım. Ticket açtım sordum dedilerki YouTube'dan izleyerek yap dediler ve ticketlera çok geç çevap veriyorlar. Gerçekten çok sorun çıkardı. Almayın aldırtmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Rabisu'dan MTA server aldım. Panele girdiğim zaman çok kasıyor ve MTA server için dosyaları değiştirmek istedim, başaramadım. Ticket açtım sordum dedilerki YouTube'dan izleyerek yap dediler ve ticketlera çok geç çevap veriyorlar. Gerçekten çok sorun çıkardı. Almayın aldırtmayın.
YouTube'den yap derken? Zaten biletin amacı yardım. Gerçekten öyle ise karalisteye alın bulaşmayın.

Rabisu genel olarak sıkıntılı hosting. Yıllardır da durum böyle. Hostingi Rabisu olan sunucular genellikle çöküyor.

Ard arda gelmesi halis midir?
1686095762490.jpeg

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    27,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 2.PNG
    2.PNG
    34,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.PNG
    3.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Rabisu genel olarak sıkıntılı hosting. Yıllardır da durum böyle. Hostingi Rabisu olan sunucular genellikle çöküyor.
Fiyatlandırmasına baktım da aylık 12 liraya oyun sunucusu açıp 30 gün 24 saat aktif tutabiliyorsunuz. 12 TL yi aklınızda bir şeyler ile karşılaştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten.

Benim görüşümce bu sunucular arkadaşlar arasında oynamak için kiralanmakta ancak alan kişiler mod da kurarak yük bindirmekte. 12 liralık bir sunucu da ne yük taşıyabilir? Haklı olarak kasıyor.

Eğer profesyonel sunucu istiyorsanız nitrado kullanın 100 liradan hallicedir.
Rabisu da da adanmış sunucu mevcut, 600 liradan başlıyor birkaç bin liraya kadar yolu var.

Yani, bir şeye rezillik demeden önce ne verip ne beklediğimizi sorgulamamız lazım diye düşünüyorum. 12 lirayı çocuğuma okul harçlığı diye vermem adamlar aylık sunucu veriyor.

Fiyatlandırmasına baktım da aylık 12 liraya oyun sunucusu açıp 30 gün 24 saat aktif tutabiliyorsunuz. 12 TL'yi aklınızda bir şeyler ile karşılaştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten.

Benim görüşümce bu sunucular arkadaşlar arasında oynamak için kiralanmakta ancak alan kişiler mod da kurarak yük bindirmekte. 12 liralık bir sunucu da ne yük taşıyabilir? Haklı olarak kasıyor.

Eğer profesyonel sunucu istiyorsanız nitrado kullanın 100 liradan hallicedir.
Rabisu da da adanmış sunucu mevcut, 600 liradan başlıyor birkaç bin liraya kadar yolu var.

Yani, bir şeye rezillik demeden önce ne verip ne beklediğimizi sorgulamamız lazım diye düşünüyorum. 12 lirayı çocuğuma okul harçlığı diye vermem adamlar aylık sunucu veriyor.

Hocam biz 200 kişilik almıştık 200 kişilik 120 TL falan 200 kişilik arkadaş grubu olma ihtimalimiz.
Yok halada cevap yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı