Rabisu'dan alılanan VDS için iade verilmiyor

picarean

Kilopat
Yer
İzmir
Merhaba, 2 gün önce Rabisu üzerinden bir VDS aldım ve alırken içine Minecraft sunucusu kurabileceğimi söylediler ve TPS sorunu yaşıyorum, desteğe yazdığımda sunucu kurmaya uygun olmadığını iade almadıklarını söylüyorlar, cevap da vermiyorlar şu an ne yapmalıyım?

@583237

1.20.4, 20 tane pluginli sunucu için 4GB sunucu aldıysanız TPS sorunu yaşarsınız, ancak ben de Rabisu kullandığım zaman 6GB makinede 1.16.4'de 6-7 kişiyle oynarken sorun yaşıyordum. O zamandan beri de önermiyorum zaten :)

1.20.4, 20 tane pluginli sunucu için 4 GB sunucu aldıysanız TPS sorunu yaşarsınız, ancak ben de Rabisu kullandığım zaman 6 GB makinede 1.16.4'te 6-7 kişiyle oynarken sorun yaşıyordum. O zamandan beri de önermiyorum zaten :)

16 GB RAM'li VDS 🙂 Batihost'tan şaşmamam gerektiğini gösterdiler, haram olsun aldıkları para.

16 GB RAM'li VDS 🙂 Batihost'tan şaşmamam gerektiğini gösterdiler, haram olsun aldıkları para.

E5 işlemciyse gayet normal. Bilip bilmeden sorup soruşturmadan 16 GB RAM'i var diye almışsınız muhtemelen. Gamepanel alsanız sizin için muhtemelen daha yararlı olurdu. Bende şu an gamepanel ve Ryzen VDS kullanıcısıyım. Bir problem yaşamadım şu ana kadar.

E5 işlemciyse gayet normal. Bilip bilmeden sorup soruşturmadan 16 GB RAM'i var diye almışsınız muhtemelen. Gamepanel alsanız sizin için muhtemelen daha yararlı olurdu. Bende şu an gamepanel ve Ryzen VDS kullanıcısıyım. Bir problem yaşamadım şu ana kadar.

Daha önce E5 işlemcili VDS'ler de kullandım bu şekilde değildi, yaşadığım lag sorunundan öte TPS değerlerim 9-10'lara kadar düştü, VDS yerine VPS gelmesiyle alakalı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı