Rabisu'dan alınan Minecraft server IP'si nasıl bulunur?

YavuzUnal

Decapat
Daha fazla  
Rabisu'dan Minecraft sunucusu aldım ama IP adresine ulaşamadım, IP adresine nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size verdikleri VDS'in IP adresi, sunucunuzun IP adresi. Sunucu ekle kısmına gelip o IP'yi yazıp eklerseniz sunucuya girebilirsiniz.

Size verdikleri VDS'in IP adresi, sunucunuzun IP adresi. Sunucu ekle kısmına gelip o IP'yi yazıp eklerseniz sunucuya girebilirsiniz.
Peki hocam öyle girince whitelist hatası veriyor. Web konsolundan kapattımğımda hata hala gitmedi. Sonda kendi ismimi whitelist e ekleyince de aynı hatayı verdi.

Peki hocam öyle girince whitelist hatası veriyor. Web konsolundan kapattımğımda hata hala gitmedi. Sonda kendi ismimi whitelist e ekleyince de aynı hatayı verdi.
Whitelist hatası olduğuna emin misiniz? Hatayı atabilir misiniz?

Eğer sunucu sekmenizde komut dosyanız varsa, yani oyuna girmeden komut yazabiliyorsanız
Kod:
whitelist off
komutunu veya
Kod:
whitelist add <isminiz>
komutunu deneyin. Ondan sonra girin.

Eğer olmazsa server.properties dosyasından'da whitelist'i kapatıp deneyebilirsiniz.

Server açık şu anda. Ve dediginiz dosyanın içinde whitelist i buldugumda kapalı gösteriyor.

Dosya'da değişikliği yaptıktan sonra ve ya panel üzerinden whitelist'i kapattıktan sonra restart attınız mı servera?
Panel üzerinden kapattıktan sonra sunucuyu yeniden başlattım ama hala aynı hatayı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…