Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Rabisu'dan Minecraft sunucusu aldım ama IP adresine ulaşamadım, IP adresine nasıl ulaşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
leben Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 leben dedi: Eğer sunucu sekmenizde komut dosyanız varsa, yani oyuna girmeden komut yazabiliyorsanız Kod:Panoya kopyala whitelist off komutunu veya Kod:Panoya kopyala whitelist add <isminiz> komutunu deneyin. Ondan sonra girin. Genişletmek için tıkla... Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Artı 0 Eksi
leben dedi: Eğer sunucu sekmenizde komut dosyanız varsa, yani oyuna girmeden komut yazabiliyorsanız Kod:Panoya kopyala whitelist off komutunu veya Kod:Panoya kopyala whitelist add <isminiz> komutunu deneyin. Ondan sonra girin. Genişletmek için tıkla... Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım.
KS KS Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #12 leben dedi: Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim hocam. olmadı. Artı 0 Eksi
leben dedi: Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim hocam. olmadı.