b0r Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 298 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Rabisu'dan Minecraft sunucusu aldım ama IP adresine ulaşamadım, IP adresine nasıl ulaşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
leben Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 leben dedi: Eğer sunucu sekmenizde komut dosyanız varsa, yani oyuna girmeden komut yazabiliyorsanız Kod:Panoya kopyala whitelist off komutunu veya Kod:Panoya kopyala whitelist add <isminiz> komutunu deneyin. Ondan sonra girin. Genişletmek için tıkla... Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Artı 0 Eksi
leben dedi: Eğer sunucu sekmenizde komut dosyanız varsa, yani oyuna girmeden komut yazabiliyorsanız Kod:Panoya kopyala whitelist off komutunu veya Kod:Panoya kopyala whitelist add <isminiz> komutunu deneyin. Ondan sonra girin. Genişletmek için tıkla... Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım.
KS KS b0r Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 298 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #12 leben dedi: Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim hocam. olmadı. Artı 0 Eksi
leben dedi: Birde üstte dediklerimi deneyin hocam. Olmazsa kusura bakmayın, bildiklerim bunlar, çözen olursa merak ettim bir bakayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde denedim hocam. olmadı.