F Furkan1967 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #1 Öncelikle iyi forumlar... Başlıkta belirttiğim siteyi arkadaşım gösterdi. 'Buradan 1-2 saate para kazanıyorum.' dedi. Ben de girdim. Çok mantıksız geldi size sormak istedim. Bir bilginiz varsa söyler misiniz? (Konu yasaksa silebilirsiniz.) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2016
Öncelikle iyi forumlar... Başlıkta belirttiğim siteyi arkadaşım gösterdi. 'Buradan 1-2 saate para kazanıyorum.' dedi. Ben de girdim. Çok mantıksız geldi size sormak istedim. Bir bilginiz varsa söyler misiniz? (Konu yasaksa silebilirsiniz.)
MertK58 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #2 Arkadaşın trollemiş herhalde.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 29 Ekim 2016 #3 Bunlar yalandır genellikle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 'ı izlemeni tavsiye ederim.
Bunlar yalandır genellikle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 'ı izlemeni tavsiye ederim.
ce06ta Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2016 #4 Sahte site bende yaptım parayı bekliyordum 2.5 ay en geç 2 aya yatar dediler vaktini boşa harcama.