Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Şu an belirli bir bütçem yok ama 60-70 civarı diyebilirim. Scooter almak istemiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Şu an belirli bir bütçem yok ama 60-70 civarı diyebilirim. Scooter almak istemiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 10 Haziran 2025 #2 Nerede kullanacağına bağlı. Sadece şehir içi dersen CG alabilirsin. İlk motorunsa, düşürünce çok zarar gelmemesini istiyorsan; race 125 al
Nerede kullanacağına bağlı. Sadece şehir içi dersen CG alabilirsin. İlk motorunsa, düşürünce çok zarar gelmemesini istiyorsan; race 125 al
Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 delidana74 dedi: Nerede kullanacağına bağlı. Sadece şehir içi dersen CG alabilirsin. İlk motorunsa, düşürünce çok zarar gelmemesini istiyorsan; race 125 al Genişletmek için tıkla... İlk motorum olacak ve şehir içinde kullanacağım.Racenin 88 kesici olması biraz üzüyor fakat dişli değiştirip hızı arttırabiliyormuş sanırım.
delidana74 dedi: Nerede kullanacağına bağlı. Sadece şehir içi dersen CG alabilirsin. İlk motorunsa, düşürünce çok zarar gelmemesini istiyorsan; race 125 al Genişletmek için tıkla... İlk motorum olacak ve şehir içinde kullanacağım.Racenin 88 kesici olması biraz üzüyor fakat dişli değiştirip hızı arttırabiliyormuş sanırım.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 14 Haziran 2025 #5 Lousee dedi: Şu an belirli bir bütçem yok ama 60-70 civarı diyebilirim. Scooter almak istemiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Race125 öneririm hocam. İlgilenirseniz ilanım mevcut.
Lousee dedi: Şu an belirli bir bütçem yok ama 60-70 civarı diyebilirim. Scooter almak istemiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Race125 öneririm hocam. İlgilenirseniz ilanım mevcut.