enessssssss123
Decapat
Daha fazla
Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce Rampage race Windows 10 mu daha iyi yoksa Rampage V900s mi? Ayrıca race W 10'da Force feedback var mı?
Maalesef 2 ürün de oyuncak denebilecek seviyede ürünler. Bulaşmayın derim. En düşük alınması gereken ürün DFGT'dir.Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce Rampage Race W10 mu daha iyi yoksa Rampage V900s mi? Ayrıca Race W 10'da force feedback var mı?
5000 TL sıfırı olan bir üründe FFB olmazSadece arada oynayacağım bu yüzden ucuz baktım yine de sizce hangisi daha iyi ve race W10 da Force feedback var mı?
Dostum pxn v9 da böyle sorunlar var mı?Fark etmez ikisini de alabilirsiniz, 2 gün sonra da konusunu açarsınız buraya.
Rampage W10 Race gaz ve freni aynı tuşta görüyor
Forza 5, Forza 4, Dirt Rally, Dirt 2.0 ve Grid gibi oyunlarda gaz ve freni aynı tuş olarak görüyor. ETS ve Assetto Corsa'da böyle bir sorun yaşamadım çünkü aynı tuşa iki atama yapabiliyorduk. Fakat diğer oyunlarda böyle bir seçenek yok. Bu yüzden de başka oyun oynayamıyorum. Bu gaz ve freni...www.technopat.net Forza Horizon 4 V900S'i görmüyor
Birkaç ay önce Rampage V900s aldım 1900TL'ye 2. el. ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlarda sorunsuz çalışırken Forza Horizon 4'te normal gamepad olarak görüyor. Çözümü nedir?www.technopat.net V900s açılıp 3 saniye sonra kapanıyor
Merhaba Rampage V900s direksiyon setim açildiktan sonra kırmızı işigi yaniyor. 3-4 saniye sonra kendisi kapaniyor. Normalde böyle bir problemi yoktu bir anda oldu.www.technopat.net Rampage V900s titreşim ayarı çıkmıyor
Arkadaşlar bende V900s var ve USB oyun denetleyicisi üzerinden ne kadar titreme yapacağını ayarlayabiliyordum. Şimdi ise sadece ayarlar ve sına kısmı çıkıyor. Mod değiştirsem bile aynı, resetledim ama bir işe yaramadı. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.www.technopat.net Rampage V902 direksiyon seti sallanıyor
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, benim Rampage V902 model direksiyon setim var ve direksiyon sallanıyor çözüm ne? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar video koyacaktım ama dosya biçimi desteklenmiyor yardım edebilecek biri olursa instagramdan atarım...www.technopat.net Rampage Force V995 direksiyonu oyunlar tanımıyor
Merhaba, biz dün 13 yaşındaki kızımız için Rampage V995 direksiyon seti aldık fakat hiçbir oyunda direksiyon aktif olmuyor. Bizim bilmediğimiz bir ayarı mı var bilen biri yardımcı olabilir mi acaba?www.technopat.net Rampage Drive RS+ oyunlarda sert ve ayarlanmıyor
Rampage Drive RS+ Seti 3 ay oldu alalı ama ayarlarını açamıyorum direksiyon çok sert. Başına gelen var mı, mecbur motor fişini çekip öyle sürüyoruz diğer türlü döndürmek ne mümkün. Ayarları oyundan yapıyoruz ama direksiyon salmıyor kendini titreşim falan gelmiyor. Bilgisi olan biri yardımcı...www.technopat.net Rampage Drive RS+ direksiyon sertlik ve titreşim olmuyor
Seti daha yeni aldım ama direksiyon sertlik ayarı olmuyor taş gibi titreşim açılmıyor Forza Horizon 5 de? Bilgisi olan var mı?www.technopat.net Rampage Drive RS+ vites hep 1'de görünüyor
Merhaba, Rampage Drive RS+ viteste sorun yaşıyorum. Bütün kademelerde 1'i gösteriyor. 2'ye 3'e 4'e 5'e 6 ya ve geri vitese takıyorum hala 1 gösteriyor 17. tuş olarak. Sorun nedir, yardımcı olur musunuz?www.technopat.net FS22 Rampage Drive RS+ pedal algılamıyor
FS22 de direksiyon ve V, teste sorun yaşamıyorum fakat iş pedala gelince olmuyor oyun görüyor. Fakat atamasını yapamıyorum ETS 2 Forza 5 asseto gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Direksiyon setim Rampage Drive RS+www.technopat.net Rampage V995 bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor
Öncelikle merhaba, Rampage Force V995 direksiyon setini kullanıyorum. F/P olarak aldım ancak şöyle bir sorunum var. Bazı popüler olmayan oyunlarda direksiyon setim düzgün çalışmıyor. Örneğin My Summer Car da direksiyonun sadece sağ tarafını algılıyor, sağ tarafın yarısını orta normal direksiyonu...www.technopat.net Forza Horizon 5 Rampage Force V995'i görmüyor
Bir hafta önce Rampage Force V995 direksiyon setini aldım fakat Forza Horizon 5 direksiyon setimi görmüyor, Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net Memnun kalınmayan V995 iade edilebilir mi?
V995 yeni bir ürün olmasıyla birlikte aldım sertlik vs. çok kötü çark sesi feci yüksek. Daha 1 gün oluyor MediaMarkt üzerinden aldım bunu iade etme hakkım var mı şu an?www.technopat.net Rampage V995 direksiyon kilitlendi
Bugün Rampage V995 direksiyonum, oyun oynarken bir anda kendi kendine sağ sol yapıp kendini kilitledi. Hiçbir şekilde sağa sola dönmüyor. Dönse bile, çok ağır dönüyor ve yoruyor. Yardımcı olabilecek var mı?www.technopat.net Rampage V995 kendini toplamıyor
Rampage V995 direksiyon setim kendini toplamıyor. Sebebi nedir? Sadece ETS oynuyorum.www.technopat.net