Race W10 mu V900s mi?

enessssssss123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce Rampage Race W10 mu daha iyi yoksa Rampage V900s mi? Ayrıca Race W 10'da force feedback var mı?

Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce Rampage race Windows 10 mu daha iyi yoksa Rampage V900s mi? Ayrıca race W 10'da Force feedback var mı?

İkisi de berbat, bütçe yoksa bence direksiyon setine bulaşmayın hocam. Heveslik sadece.

İkisine de vereceğin parayı sokağa atmışsın aynı şey ikinci el G25, G27 ya da G29 bak internette sağlam olduğu sürece Rampage'in sıfırından kat kat daha iyi bir deneyim sunacaktır G25'i 11 sene kullandım hiç problem yaşamadım.

Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce Rampage Race W10 mu daha iyi yoksa Rampage V900s mi? Ayrıca Race W 10'da force feedback var mı?
Maalesef 2 ürün de oyuncak denebilecek seviyede ürünler. Bulaşmayın derim. En düşük alınması gereken ürün DFGT'dir.

Sadece arada oynayacağım bu yüzden ucuz baktım yine de sizce hangisi daha iyi ve race W10 da Force feedback var mı?

Sadece arada oynayacağım bu yüzden ucuz baktım yine de sizce hangisi daha iyi ve race W10 da Force feedback var mı?
5000 TL sıfırı olan bir üründe FFB olmaz Titreşim var GamePad gibi.

Trendyol ve Hepsiburada'da var demişler.

V900s mi daha iyi yoksa race W 10 mu?

2 ürün arasında görsel harici fark yok diye biliyorum ben zaten fiyatları bile aynı.

Yaş kaç bilmiyorum ama tekrar yazayım. 2 ürün de maalesef küçük yaş grubuna uygun üründür. Eğer Assetto Corsa, ETS2 gibi oyunlar oynayacaksanız en az Logitech DFGT alınmalıdır.

Fark etmez ikisini de alabilirsiniz, 2 gün sonra da konusunu açarsınız buraya.

Dostum pxn v9 da böyle sorunlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…