W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 31 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar Steam'de RaceRoom Racing Experience'ı buldum. Baktım biraz ve hoşuma gitti. Aramızda bu oyunu oynayan var mı? Oyun iyi midir? Oynamaya değer mi?
Arkadaşlar Steam'de RaceRoom Racing Experience'ı buldum. Baktım biraz ve hoşuma gitti. Aramızda bu oyunu oynayan var mı? Oyun iyi midir? Oynamaya değer mi?
Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 31 Temmuz 2015 #2 Nasıl oyundur bilmem ama giveaway sitelerinden birinden bedavaya almıştım
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 1 Ağustos 2015 #3 Eru Iluvatar dedi: Nasıl oyundur bilmem ama giveaway sitelerinden birinden bedavaya almıştım Genişletmek için tıkla... Oyun zaten Steam'de bedava? Oyunun incelemelerine baktım ve Multiplayer oynamak için para vermek gerekiyormuş. Çok da tın.
Eru Iluvatar dedi: Nasıl oyundur bilmem ama giveaway sitelerinden birinden bedavaya almıştım Genişletmek için tıkla... Oyun zaten Steam'de bedava? Oyunun incelemelerine baktım ve Multiplayer oynamak için para vermek gerekiyormuş. Çok da tın.