M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Racon RP yaşdan dolayı girmedim yaşım 14 yaş sınırı var mıdır?
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #2 Sunucularına gidip sorabilirsin. Gördüğüm kadarıyla yaş kitlesi düşük zaten.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 MuhammedEmin32 dedi: Racon RP yaşdan dolayı girmedim yaşım 14 yaş sınırı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 18 sanırsam.
MuhammedEmin32 dedi: Racon RP yaşdan dolayı girmedim yaşım 14 yaş sınırı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 18 sanırsam.
M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 cileklimilkshake dedi: Sunucularına gidip sorabilirsin. Gördüğüm kadarıyla yaş kitlesi düşük zaten. Genişletmek için tıkla... Sunucusuna girmedim yani FiveM'den DC suncusuna girdim ses kayıtta yaşımı sordu 14 dedim yaştan alamıyorum maalesef dedi
cileklimilkshake dedi: Sunucularına gidip sorabilirsin. Gördüğüm kadarıyla yaş kitlesi düşük zaten. Genişletmek için tıkla... Sunucusuna girmedim yani FiveM'den DC suncusuna girdim ses kayıtta yaşımı sordu 14 dedim yaştan alamıyorum maalesef dedi
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #5 Adminlerin yaşı zaten küçük. Seni alırlar büyük ihtimal.
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #6 MuhammedEmin32 dedi: Sunucusuna girmedim yani FiveM'den DC suncusuna girdim ses kayıtta yaşımı sordu 14 dedim yaştan alamıyorum maalesef dedi Genişletmek için tıkla... Sesin kalınsa 18 de, o tarz lowrp sunucularda 18'im diye giren çoğu kişi seninle aynı yaşta zaten.
MuhammedEmin32 dedi: Sunucusuna girmedim yani FiveM'den DC suncusuna girdim ses kayıtta yaşımı sordu 14 dedim yaştan alamıyorum maalesef dedi Genişletmek için tıkla... Sesin kalınsa 18 de, o tarz lowrp sunucularda 18'im diye giren çoğu kişi seninle aynı yaşta zaten.
M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #7 cileklimilkshake dedi: Sesin kalınsa 18 de, o tarz lowrp sunucularda 18'im diye giren çoğu kişi seninle aynı yaşta zaten. Genişletmek için tıkla... Valla racon olsa iyi olur 14 dedim almadılar işte sesim pek de kalın değil ilk FiveM normalde Online oynuyordum Ben buraya DC olmadan server girmez miyim?
cileklimilkshake dedi: Sesin kalınsa 18 de, o tarz lowrp sunucularda 18'im diye giren çoğu kişi seninle aynı yaşta zaten. Genişletmek için tıkla... Valla racon olsa iyi olur 14 dedim almadılar işte sesim pek de kalın değil ilk FiveM normalde Online oynuyordum Ben buraya DC olmadan server girmez miyim?
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #8 MuhammedEmin32 dedi: Valla racon olsa iyi olur 14 dedim almadılar işte sesim pek de kalın değil ilk FiveM normalde Online oynuyordum Ben buraya DC olmadan server girmez miyim? Genişletmek için tıkla... O sunucuya giremezsin ama Non-wl olarak geçen sunuculara girebilirsin.
MuhammedEmin32 dedi: Valla racon olsa iyi olur 14 dedim almadılar işte sesim pek de kalın değil ilk FiveM normalde Online oynuyordum Ben buraya DC olmadan server girmez miyim? Genişletmek için tıkla... O sunucuya giremezsin ama Non-wl olarak geçen sunuculara girebilirsin.
B By Maskely Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #9 Anlık oyuncu sayısı birkaç yüzü geçmeyen kalitesiz sunucularda oynamaktansa eğer İngilizcen varsa Grand RP oynayabilirsin, yaş sınırlaması yok.
Anlık oyuncu sayısı birkaç yüzü geçmeyen kalitesiz sunucularda oynamaktansa eğer İngilizcen varsa Grand RP oynayabilirsin, yaş sınırlaması yok.
M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #10 Bana bir sunucu söyleyin yaşı küçük bile olsa en azın biraz da olsa iyi varsa söyleyin bilfdğime göre bazıları trol flan oluyor
Bana bir sunucu söyleyin yaşı küçük bile olsa en azın biraz da olsa iyi varsa söyleyin bilfdğime göre bazıları trol flan oluyor