Radeon 20.1.4 çıktı

20.1.3 ve Windows 1909'da sesi açıp kapatınca sol üstte çıkan gösterge oyunlarda FPS'imi düşürüyor, 30 FPS, belki de daha az oluyor FPS.
Aynı sorunu yaşayan yok mu? RX 570 Pulse ve Ryzen 5 2600 var.

O gösterge geldiğinde oyun geçici olarak tam ekrandan çıkıyor bu Windows kaynaklı bir sorun gibi duruyor. Sürücüye özel değil hep vardı.

İstediğim düzelmeler yok. İndirmeye pek değeceğini sanmıyorum. Masaüstüne geçerken donma, oyunda akıcılık varken takılma veya yırtılma, bazı sistemlerde ben dahil oyundan çıkınca Radeon ayarlarına girince şeffaf pencere çıkıp açılamaması...vs. gibi sorunlar çözülmeden indirilmesini tercih etmem.

Yaklaşık 40dakikadır kullanıyorum 20.1.4 ü ve herhangi bir sıkıntı göremedim masaüstüne geçince donma oyun başlangıcında fps düşüsü veya lol pubg gibi team fightelarda fps düşüşü droplanmalar görmedim ekran kartım rx570

20.1.3 kullanıyorum ilk yayınlandığından beridir. Hala tık demedi fakat freesync, anti lag vesaire kapalı. Benim sorunum ekranın takılı kalması, monitörün kendi kendine kapanması ve pc resetlemeden düzelmiyordu. Sürücü stabil olana kadar böyle devam edeceğim.

Ufak yırtılmalar dışında sorun kalmamış gibi. O yırtılmalar azaltılmış hatta. RX 590 kullanıyorum. Rahatca masaüstünden oyuna dönülüyor. Şeffaf pencere olayı kalktı gibi daha hiç yaşamadım. Bir performans artışı var CS:GO' da.

Radeon yazılımı üzerinden güncelleyen var mı? Güncellemeleri kontrol et diyorum, güncel diyor 20.1.3 sürümüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…