Radeon 21.5.2 kullanılmalı mı?

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar merhaba. AMD 17 Mayıs'ta optional yeni sürücü vermiş. Yüklesem mi bilemedim. Bazen keşke NVIDIA alsaydım diyorum. Performansın arttığı söyleniyor. AMD ilk defa başarılı bir şey yapmış olabilir. Sizce 30 dakikamı ayırıp yüklememe değer mi? Şu an bence en stabil sürümlerden olan 20.11.2'yi kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba. AMD 17 Mayıs'ta optional yeni sürücü vermiş. Yüklesem mi bilemedim. Bazen keşke NVIDIA alsaydım diyorum. Performansın arttığı söyleniyor. AMD ilk defa başarılı bir şey yapmış olabilir. Sizce 30 dakikamı ayırıp yüklememe değer mi? Şu an bence en stabil sürümlerden olan 20.11.2'yi kullanıyorum.
Her zaman en güncel sürüm kullan.

Az önce aynı sürümden geçiş yaptım, şu anlık bir sıkıntı yok. Ama son 3-4 sürümdür çok sıkıntı yaşadım. Keza 5.2'yi de sorun yaşadığımdan bırakmıştım.

AMD ilk defa başarılı bir şey yapmış olabilir derken?
Yıllarca RX470 kullandım bazı istisnalar hariç aldığı her güncelleme ile performansı arttı.

AMD ilk defa başarılı bir şey yapmış olabilir derken?
Yıllarca RX470 kullandım bazı istisnalar hariç aldığı her güncelleme ile performansı arttı.

Hocam o anlamda değil. Ekran kartından bahsetmiyorum. Sürücülerden bahsediyorum. Son 3,4 (ya da 5 olabilir saymadım) sorun yaşıyorum. Adamlar eski bir ekran kartına sahibim diye umursamıyorlar galiba. 1 haftada 5 kere sürücü silip yüklemek nedir yahu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı