Radeon 23.4.2'ye geçmeli miyim?

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar. Radeon Software 23.4.1 kullanıyorum 23.4.2 yayınlanmış sizce geçmeli miyim, yoksa bir süre daha beklemekte fayda var mı?
@SunSet

AMD yazılımlarında geçişi aylar sonra yap ve en son sürümü hiçbir zaman kullanma! O kadar kötüler bu konuda AMD. Hatta imkanın varsa AMD ni ver NVIDIA al. AMD yi ilk defa bu yıl kullandım pişmanım aldığıma!
AMD'nin A'sını kullanmadığına o kadar eminim ki....

Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar. Radeon Software 23.4.1 kullanıyorum 23.4.2 yayınlanmış sizce geçmeli miyim, yoksa bir süre daha beklemekte fayda var mı?
@SunSet
Üstekki arkadaşı takmayın. Nvidia almaya gerek yok. Ekran kartınız nedir?

AMD'nin A'sını kullanmadığına o kadar eminim ki...

Üstekki arkadaşı takmayın. NVIDIA almaya gerek yok. Ekran kartınız nedir?

AMD konusunda bu kadar korumacı olmanız da komik :D ben sadece sorunumu söyledim neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım!

Benim açıkçası umurumda değil! Ama siz için bir sıkıntı olmuş belli. AMD'nin a sını kullanmasam burada neden görüş paylaşayım artı seni ilgilendirende bir durum yok haiii :D bir de takmayın falan demiş hahhahahahh :D

Böyle tarz konuşmayı seven bir insan değilim ama doğru düzgün şekilde "bak böyle diyorsun ama işin aslı öyle değil" desen daha iyi olurdu. Ben senin düşmanın değilim artı beni tanımayıp nasıl bu kadar rahatça sözler kullanıyorsun? Benim düşüncemden sana ne öncelikle, öyle de bir hakkında yok olamaz da!

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD konusunda bu kadar korumacı olmanız da komik :D ben sadece sorunumu söyledim neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım!

Benim açıkçası umurumda değil! Ama siz için bir sıkıntı olmuş belli. AMD'nin A sını kullanmasam burada neden görüş paylaşayım artı seni ilgilendirende bir durum yok haniiiii :D Bir de takmayın falan demiş hahhahahahh :D hahahhaahha çok güldüm ahahhahahahha :D kendisi ne yaşıyorsa artık AMD ile :D

Böyle tarz konuşmayı seven bir insan değilim ama doğru düzgün şekilde "bak böyle diyorsun ama işin aslı öyle değil" desen daha iyi olurdu. Ben senin düşmanın değilim artı beni tanımayıp nasıl bu kadar rahatça sözler kullanıyorsun? Benim düşüncemden sana ne öncelikle, öyle de bir hakkında yok olamazda!

Bu forumda AMD'ye kimse laf edemez. NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi isteyerek konu açanlara bile AMD önerirler. Kimse NVIDIA öneremez bu forumda ne hikmetse.

AMD yazılımlarında geçişi aylar sonra yap ve en son sürümü hiçbir zaman kullanma! O kadar kötüler bu konuda AMD. Hatta imkanın varsa AMD'ni ver NVIDIA al. AMD'yi ilk defa bu yıl kullandım pişmanım aldığıma!

Bomboş bir yorum bomboş bir insan. Şöyle yorumlar yüzünden milletin aklını çeliyorsunuz yazık ya. Barınmayın şu forumda.

Benim açıkçası umurumda değil! Ama siz için bir sıkıntı olmuş belli. AMD'nin a sını kullanmasam burada neden görüş paylaşayım artı seni ilgilendirende bir durum yok haiii :D bir de takmayın falan demiş hahhahahahh :D

Böyle tarz konuşmayı seven bir insan değilim ama doğru düzgün şekilde "bak böyle diyorsun ama işin aslı öyle değil" desen daha iyi olurdu. Ben senin düşmanın değilim artı beni tanımayıp nasıl bu kadar rahatça sözler kullanıyorsun? Benim düşüncemden sana ne öncelikle, öyle de bir hakkında yok olamaz da!
Benim takıldığım konu, insanların aklını çelmeniz. Çünkü böyle driver sorununu abartanların, ,%90'ı Nvidia kullananlar oluyor.

Bu forumda AMD'ye kimse laf edemez. NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi isteyerek konu açanlara bile AMD önerirler. Kimse NVIDIA öneremez bu forumda ne hikmetse.
Sırf marka diye oyun oynayan adama RX6700 XT parasına RTX 3050'mi önerelim?

Benim açıkçası umurumda değil! Ama siz için bir sıkıntı olmuş belli. AMD'nin a sını kullanmasam burada neden görüş paylaşayım artı seni ilgilendirende bir durum yok haniiiii :D bir de takmayın falan demiş hahhahahahh :D hahahhaahha çok güldüm ahahhahahahha :D kendisi ne yaşıyorsa artık AMD ile :D

Böyle tarz konuşmayı seven bir insan değilim ama doğru düzgün şekilde "bak böyle diyorsun ama işin aslı öyle değil" desen daha iyi olurdu. Ben senin düşmanın değilim artı beni tanımayıp nasıl bu kadar rahatça sözler kullanıyorsun? Benim düşüncemden sana ne öncelikle, öyle de bir hakkında yok olamazda!

Ben arkadaşa cevap vermeye bile gerek duymamıştım siz yerime cevap vermiş oldunuz😁

Hocam, ben kim forumda ne önerir bilmem. Ben sadece bu görüşümü belirttim ki bu AMD yüzünden ben 1 hafta ekran sıkıntısı çektim ve bu yorumu yazarken yine sıkıntı oldu. Bende öyle yorum yaptım. Burada inanın en son yapacağım şey birinin aklını çelmek olur ki. Şu an size bunu yazarken bile ekran bir açılıp kapandı. Benim öyle kimseyi yanıltma düşüncelerim olamaz. Sadece görüşümü belirttim olay bu.
Bomboş bir yorum bomboş bir insan. Şöyle yorumlar yüzünden milletin aklını çeliyorsunuz yazık ya. Barınmayın şu forumda.
Bomboş veya dolu olduğumu sen mi biliyorsun??? Bir yerden tanıştık da oradan mı fikir sahibi oldun? Ne rahat herkes istediğine istediği şeyi söylesin! Benimde aklımda bir insanların aklını çeleyim, durun bir yanıltayım falan diye her gün bununla yatıp kalkıyorum bir bilseniz! Cidden aşırı abartı, komiksiniz. Ben görüşümü belirttim kimseyi yanıltmaya, kandırmaya niyetim yok!! Olsaydı şu an ben daha başka üslupla konuşurdum ki aaaaa durun siz beni tanıyormuşsunuz ya böyle konuşacağımı da bence bilirdiniz dimi (!) Banlatmak isterseniz de banlatın. Hatta ben buradan yöneticilere sesleniyorum, beni banlayın. Banlama sebebi olarak da özgür düşüncesini yazdığı için istenmedi deyin. En beğendiğiniz şey başkası için iyi olmayabilir! Bu herkese göre değişir. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya o şekil.

Binlerce kişi her gün sosyal medyada neler neler yapıp, yazıp eleştiriyor. Benim sevdiğime şeye diyenlerde var ben kalkıp onlarla kavga mı edeyim. Yapmayın hocam abartmayın bazı şeyleri. Sadece bu düşüncemi belirttim. Hatta ben o yorumu yazarken kötü niyetle de yazmadım. İster inanın ister inanmayın.
Benim takıldığım konu, insanların aklını çelmeniz. Çünkü böyle driver sorununu abartanların, ,%90'ı Nvidia kullananlar oluyor.

Sırf marka diye oyun oynayan adama RX6700 XT parasına RTX 3050'mi önerelim?
Hocam, bak ne güzel yorum yapmışsınız. Bana bu üslupla yazsanız ben bu tür diyaloglara girmem. Başımdan olay geçtiği için ben arkadaşa böyle böyle oldu diye yazdım. Ben bu yorumu yazarken aklımdan "durun şu amd ye bir sallıyimmm, durun arkadaşın aklını çeleyim, durun arkadaşa fazla para verdireyim, durun toksiklik yapayım." demedim ki gram aklımdan geçmedi, hatta sizler demesiniz benim yine aklımda yok ve ben bu yorumu yaparken bir art niyet, kötü niyetle yazmadım.

Herkesin görüşü farklıdır hocam. Benim sevdiğimi sen, senin sevdiğini ben sevmem. Hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye işte tam da durum bu.

Açıkçası şaşırdım beni tanımadığınız halde çok kolay yargılıyorsunuz veya o kalıba koyuyorsunuz. Bunu neden yapıyorsunuz? Bir tane ekran kartı için. "Tabi yaparım" diyebilirsiniz gayet de doğal bir tepki, sonuçta beni tanımıyorsunuz ama saygı çerçevesinde eleştiri yapsanız. Şu an daha farklı bir şekilde olayı uzatmadan kapatmıştık.

İnanın gram umurumda değil AMD de NVIDIA da, zaten ne niyetle bunu yazdığımı da söyledim. Neyse bakalım. Daha da uzatmaya gerek yok. Ben sadece kendimi ifade etmek istedim.

Ben arkadaşa cevap vermeye bile gerek duymamıştım siz yerime cevap vermiş oldunuz😁
Hocam sizi yanıltmak, kandırmak gibi düşüncem olmadı o arkadaşlar öyle düşünmüşler. Ben cidden sadece bu sorunu yaşadığımı ve 1 haftadır bu sorunu düzeltmek için çıldırdığımı bildiğim için ve AMD de yine sorun olduğu için, size temkinli olun manasında bir görüş paylaştım. Kötü niyetle bir yaklaşımım olsaydı. Şu an bambaşka cümleler kurup neler neler söylemiştim ki zaten sizi kandırsam veya kandırmasam elime ne geçecek ki :D Beni tanıyorlarmış ikisi, biri boş diyor biri de AMD'nin A sını kullanmadığımı hayal dünyamda bunları yaşadığımı düşünüyor ve yazıyorlar :D Boş yere linç boş yere günahımı alıyorlar. Olsun bakalım.

Son olarak arkadaşların AMD bilgisi benden epey fazladır, bunu alay konusu için demiyorum. Ben 1 senedir kullanıyorum AMD yi o yüzden de detaylı bilemem. Yine söylüyorum, sizi yanılttı isem de kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin. İnanın öyle bir niyetim de yoktu. İyi akşamlar dilerim :)

Hocam, bak ne güzel yorum yapmışsınız. Bana bu üslupla yazsanız ben bu tür diyaloglara girmem. Başımdan olay geçtiği için ben arkadaşa böyle böyle oldu diye yazdım. Ben bu yorumu yazarken aklımdan "durun şu amd ye bir sallıyimmm, durun arkadaşın aklını çeleyim, durun arkadaşa fazla para verdireyim, durun toksiklik yapayım." demedim ki gram aklımdan geçmedi, hatta sizler demesiniz benim yine aklımda yok ve ben bu yorumu yaparken bir art niyet, kötü niyetle yazmadım.

Herkesin görüşü farklıdır hocam. Benim sevdiğimi sen, senin sevdiğini ben sevmem. Hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye işte tam da durum bu.

Açıkçası şaşırdım beni tanımadığınız halde çok kolay yargılıyorsunuz veya o kalıba koyuyorsunuz. Bunu neden yapıyorsunuz? Bir tane ekran kartı için. "Tabi yaparım" diyebilirsiniz gayet de doğal bir tepki, sonuçta beni tanımıyorsunuz ama saygı çerçevesinde eleştiri yapsanız. Şu an daha farklı bir şekilde olayı uzatmadan kapatmıştık.

İnanın gram umurumda değil AMD de NVIDIA da, zaten ne niyetle bunu yazdığımı da söyledim. Neyse bakalım. Daha da uzatmaya gerek yok. Ben sadece kendimi ifade etmek istedim.
Yani hocam. Bzen bu konularda asabi oluyorum. Yani sorunu yazabilirsiniz. Üslubunuz Nvidia Fanboylarını anımsattı. Yoksa benim de umrumda değil kimin ne kullandığı. 👍👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı