Radeon 23.9.1 sürümü nasıl?

Yeni sürücüyü yüklediğimde beyaz veya siyah ekran ve sonrasında bilgisayarın restart atması gibi sorunlar yaşadım (RX 570)

Hocam bunu yabancı kullanıcılarla tartıştım senin PC kötü dediler NVIDIA botu dediler bu AMD böyle fanboyları daha da delirtiyor sürücü sıkıntısı normal bu durumlar.

Hocam bunu yabancı kullanıcılarla tartıştım senin PC kötü dediler NVIDIA botu dediler bu AMD böyle fanboyları daha da delirtiyor sürücü sıkıntısı normal bu durumlar.
Gerçekten öyle hata alıp yardım istiyorum bir anda AMD Hater'ı damgası yiyorum.

Ekran kartının " fanboy " kitlesi olurmuymuş. Hata veriyor, söylüyorsun ve sana bot mu diyorlar ahahahahah.

Ekran kartının " fanboy " kitlesi olurmuymuş. Hata veriyor, söylüyorsun ve sana bot mu diyorlar ahahahahah.

Hocam anlamış değilim vatanı savunur gibi savunuyorlar kimse sorunları hataları AMD'ye bildirelim rahat sorunsuz kullanalım diyen yok anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…