Radeon 520 ekran kartı kullanılmıyor

Salvatore55

Decapat
Daha fazla  
2 yıl önce laptopu aldım keşke almasaydım 2 yıldır hiç ekran kartımı kullanamadım cihazım A315 21g 96jv garantiye yollamıştım format atıp yolladılar driverler ve BIOS güncel Win 8.1'e düşürdüm belki olur diye ama cihaz Windows 10 destekliyormuş geri Windows 10 yaptım öğrenciyim yeni laptopta alamam umarım çözümü bilen vardır. Görev yöneticisinde ekran kartını görüyor ekran kartı 2 GB ama 512 MB yazıyor.

Dosya Ekleri

• image_2021-07-06_204444.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Alıntısı.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 102

İşlemciniz ve ekran kartlarınız ne?

İşlem AMD R5 ekran kartı Radeon 520

AMD Radeon R5'de bir ekran kartı değil miydi yanlışmı biliyorum ben? AMD Radeon 520 de harici ekran kartınız sanırım. İşlemcinize bakmak için Windows aramasına aygıt yöneticisi yazın basın, oradaki görüntü başdaştırıcılarınız ekran kartınız, işlemcilerde işlemcileriniz, tekrar bakarak buraya yazar mısınız?

pardon işlemcim a9 9420e. r5 dahili ekran kartı 512 mb Radeon 520 2 gb

dxdiag taki amd radeon r5 ekran kartının vramini gösteriyor,harici yani amd radeon 520ninkini gormek istiyorsanız işlemcinizin driverını indirmeniz lazım,sisteminiz apu olduğu için işlemcinizin drıverını indirince ekran kartların driverınıda indiriyor. https://www.amd.com/en/support/prev...a9-series-apu-for-laptops/7th-gen-a9-9420-apu
buradan en son surumu indirin ve kurun.yüklediğinizde tekrar yazın buraya.(driverı kurarken ekran kararıp açılabilir normal)

Son düzenleme:
oyun oynayıp test ettim kullanmıyor hala

Dosya Ekleri

• image_2021-07-07_005051.png
    192,2 KB · Görüntüleme: 56
Oyundayken tekrar buradan fotograf cekıp atabilir misınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…