Radeon 530 AMD A9 sistem GTA 5'i kaldırır mı?

Benim bilgisayarım GTA 4 gibi optimizasyon sorunlu bir oyunda en yüksek ayarlarda 40-60 FPS'i görüyor. Peki ya PC GTA 5'i kaldırır mı, ona göre alacağım.
Sistem:
8 GB RAM
AMD Radeon 530 2 GB
Windows 10
AMD A9
(Daha yeni format attım)

Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım dediğiniz gibi rahat açılır bu fiyata daha uygun bir laptop bulamadım çünkü
Çok rahat oynarsınız.
Maalesef. Sosyal içinde moderatörler hariç şu an kapalı özel mesaj.
teşekkür ederim

Dusundugum gibi laptop hicbir zaman harici karti kullanmamis tum degerler 0 yuk sadece r7 graphics de. Anlamadigim nokta radeon 535dx 4 farkli gpu seklinde gozukuyor islemci de 4 cekirdekli acaba sistem yazilimsal olarak harici ve dahili kartlati karistirmis olabilir sacma gelebilir ama bole birsey mumkun olabilir mi

Dostum selam yine ben bugün yine kartla ilgili araştırma yaparken youtube de birini gördüm sorunu çözmüş eleman birisine yaptirmis surumunu sordum bir kac fotograf istedim attigi zaman sorunu cozeriz buyuk ihtimalle aldiktan sonra en kisa surede bilgi vericegim size haberiniz olsun
Bende 4gb radeon 530 var gorev yoneticisinde gozukmuyor bile sadece 2 adet r7 graphics var onlar da 512mb

Maalesef aldım ama görev yöneticisinde dahili ve harici ekran kartları 512 mb olarak gözüküyor. Dxdiagdan da aynı şekilde lol gibi basit bir oyunda 50 60 fps alıyorum. Bir türlü çözüm bulamadım buna neler yapmam lazım sizce

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı