M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Harici ekran kartım Radeon 530'u aktif edemiyorum. BIOS diye bir şeyden yapılabiliyormuş ama ben BIOS'u bilmiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Harici ekran kartım Radeon 530'u aktif edemiyorum. BIOS diye bir şeyden yapılabiliyormuş ama ben BIOS'u bilmiyorum
erkek adam Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #2 Onboard üzerinden bağladığınızda, aygıt yöneticisinde gözükmüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #3 erkek adam dedi: Onboard üzerinden bağladığınızda, aygıt yöneticisinde gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... radeon 530 ekran kartım aygıt yöneticisnde gözüküo Artı 0 Eksi
erkek adam dedi: Onboard üzerinden bağladığınızda, aygıt yöneticisinde gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... radeon 530 ekran kartım aygıt yöneticisnde gözüküo
erkek adam Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #4 Devre dışı görünüyorsa etkinleştirmeyi dener misiniz Artı 0 Eksi
KS KS M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 erkek adam dedi: Devre dışı görünüyorsa etkinleştirmeyi dener misiniz Genişletmek için tıkla... devre dışı deil Artı 0 Eksi
erkek adam dedi: Devre dışı görünüyorsa etkinleştirmeyi dener misiniz Genişletmek için tıkla... devre dışı deil
erkek adam Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #6 MertCan0012 dedi: devre dışı deil Genişletmek için tıkla... Önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştirmeyi deneyin. Ekran kartınızda mı bir sorun var acaba? Artı 0 Eksi
MertCan0012 dedi: devre dışı deil Genişletmek için tıkla... Önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştirmeyi deneyin. Ekran kartınızda mı bir sorun var acaba?
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #7 MertCan0012 dedi: Devre dışı değil. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten aktifdir hocam? Artı 0 Eksi
KS KS M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #8 DJ Dikkatt dedi: O zaman zaten aktifdir hocam? DJ Dikkatt dedi: O zaman zaten aktifdir hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten aktif oyunlarda misal valorant gibi bi oyunda 10 fps oynanmıo oyunlarda aktif deil Genişletmek için tıkla... erkek adam dedi: Önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştirmeyi deneyin. Ekran kartınızda mı bir sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... amd yle ilgili sanırım oyunlarda aktif edilmio 10fps Artı 0 Eksi
DJ Dikkatt dedi: O zaman zaten aktifdir hocam? DJ Dikkatt dedi: O zaman zaten aktifdir hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten aktif oyunlarda misal valorant gibi bi oyunda 10 fps oynanmıo oyunlarda aktif deil Genişletmek için tıkla... erkek adam dedi: Önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştirmeyi deneyin. Ekran kartınızda mı bir sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... amd yle ilgili sanırım oyunlarda aktif edilmio 10fps
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 7 Mayıs 2021 #9 BIOS güncellemesi varsa yap, sonra da DDU ile sürücüleri silip güncel sürücüleri yükle. Laptop marka model söyler misin? Artı 0 Eksi
BIOS güncellemesi varsa yap, sonra da DDU ile sürücüleri silip güncel sürücüleri yükle. Laptop marka model söyler misin?
KS KS M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #10 349398 dedi: BIOS güncellemesi varsa yap, sonra da DDU ile sürücüleri silip güncel sürücüleri yükle. Laptop marka model söyler misin? Genişletmek için tıkla... kanka bios sanırım anakart modelinden güncelleniomuş bende msinfo32 den bakiyim dedim anakart modelim yazmıo ona nerden bakabilirm Artı 0 Eksi
349398 dedi: BIOS güncellemesi varsa yap, sonra da DDU ile sürücüleri silip güncel sürücüleri yükle. Laptop marka model söyler misin? Genişletmek için tıkla... kanka bios sanırım anakart modelinden güncelleniomuş bende msinfo32 den bakiyim dedim anakart modelim yazmıo ona nerden bakabilirm