Çözüldü Radeon 530 ve R3 3200U sistemde Valorant 5-10 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren5800

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumun normalde almam gereken FPS'leri vermediğini düşünüyorum ve çok sağlam droplar yiyorum. Biraz daha detaylandırayım örneğin geçen günlerde Left 4 Dead 2 indirdim normal oynarken 150 FPS civarı alıyorum (1 GB RAM isteyen bir oyun için bence bu FPS düşük) ama kısa zaman aralıklarıyla droplar giriyor ve bu droplar çok uzun süreli oluyor (30 saniye 1 dakika gibi bir süre). FPS'im 150+ iken bir anda 5-10 arasına düşüyor hatta bazen 1 2 oluyor böyle devam ediyor Alt Tab atınca vs. bazen düzeliyor ama düzelmdiğide oluyor oyunu kapatıp açıyorum. Bunu bilindik bir oyun olan Valorant'tan da örneklendireyim. Normal oynarken 80-90+ FPS alıyorum ama bazı rauntlarda bir anda FPS 5'e 10'a düşüyor ve raunt bitene kadar devam ediyor. Uzun süre araştırdım ancak bir çözüm yolu bulamadım. Uzun bir süredir termal macun yenilenmiyor acaba ondan olabilir mi emin olamadım. (Driver Booster ile driverları da güncelledim). Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerim; (şimdilik bunları ekledim gerekli bir şey varsa söyleyebilirsiniz)
Radeon 530.
AMD Ryzen 3 3200U.
8+8 RAM.

Termal macun yeniledim ve çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…