Radeon 540 düşük performans problemi

Tywish

Hectopat
Örnek olarak "The Long Dark" oyununda high grafiklerde rahatlıkla 60 FPS almam gerekiyor iken aldığım FPS 30. İşlemcim Ryzen 5 2500U. Ekran kartına göre bayağı iyi ama Radeon 540'ın neden böyle yaptığını anlamıyorum, tüm driverları yükledim ama hala istediğim FPS değerine çıkmıyor mesela Witcher 2 Assassin's of Kings Enhanced Edition'da ayarlar max'ta iken almam gereken FPS 30 ama ben 15 FPS alıyorum. Bu konu hakkında bana yardım edebilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemden bende de var, elimde net bilgiler yok ama oyunlarda düşük performans olduğunu düşünüyorum. Ana konuyu inceledim güncellemeler tam , çift ekran kartı aktif ve oyunlarda mod yüksek performans modunda. bu konuyla ilgili yardım edecek varsa güzel olur teşekkürler

Aynı sistemden bende de var, elimde net bilgiler yok ama oyunlarda düşük performans olduğunu düşünüyorum. Ana konuyu inceledim güncellemeler tam , çift ekran kartı aktif ve oyunlarda mod yüksek performans modunda. bu konuyla ilgili yardım edecek varsa güzel olur teşekkürler
Çift ekran kartı nasıl aktif acaba. AMD Crossfire aktif görünmüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı