w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Ağustos 2022 #1 Dostlar, normal Assetto Corsa'da 25-35 FPS alıyorum (kasma yok) trafik modu kursam FPS düşer mi? Tek kişi oynayacağım. Özelliklerim. İşlemc: AMD A4-3300 Ekran kartı: AMD Radeon 6480G. 6 GB RAM.
Dostlar, normal Assetto Corsa'da 25-35 FPS alıyorum (kasma yok) trafik modu kursam FPS düşer mi? Tek kişi oynayacağım. Özelliklerim. İşlemc: AMD A4-3300 Ekran kartı: AMD Radeon 6480G. 6 GB RAM.
The End Of TİME Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 w1llard dedi: Dostlar, normal Assetto Corsa'da 25-35 FPS alıyorum (kasma yok) trafik modu kursam FPS düşer mi? Tek kişi oynayacağım. Özelliklerim. İşlemc: AMD A4-3300 Ekran kartı: AMD Radeon 6480G. 6 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Denemen lazım ama kasacaktır zaten yine de dene iyice kıs ayarları.
w1llard dedi: Dostlar, normal Assetto Corsa'da 25-35 FPS alıyorum (kasma yok) trafik modu kursam FPS düşer mi? Tek kişi oynayacağım. Özelliklerim. İşlemc: AMD A4-3300 Ekran kartı: AMD Radeon 6480G. 6 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Denemen lazım ama kasacaktır zaten yine de dene iyice kıs ayarları.
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #3 15 FPS falan alırsın. Trafik bayağı FPS düşüren bir şey. RAM yüzünden drop da yersin.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Ağustos 2022 #4 sputnik_67 dedi: 15 FPS falan alırsın. Trafik bayağı FPS düşüren bir şey. RAM yüzünden drop da yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS düşük araclar vb. şeyler koysam. The End Of TİME dedi: Denemen lazım ama kasacaktır zaten yine de dene iyice kıs ayarları. Genişletmek için tıkla... Hocam araçları vb. şeyleri en düşüğe alsam (azaltsam)
sputnik_67 dedi: 15 FPS falan alırsın. Trafik bayağı FPS düşüren bir şey. RAM yüzünden drop da yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS düşük araclar vb. şeyler koysam. The End Of TİME dedi: Denemen lazım ama kasacaktır zaten yine de dene iyice kıs ayarları. Genişletmek için tıkla... Hocam araçları vb. şeyleri en düşüğe alsam (azaltsam)
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 w1llard dedi: Hocam FPS düşük araclar vb. şeyler koysam. Genişletmek için tıkla... Yine kasacaktır ama dene yine de hevesini al.
w1llard dedi: Hocam FPS düşük araclar vb. şeyler koysam. Genişletmek için tıkla... Yine kasacaktır ama dene yine de hevesini al.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Ağustos 2022 #6 sputnik_67 dedi: Yine kasacaktır ama dene yine de hevesini al. Genişletmek için tıkla... Hocam heves falan kalmadı ama gene de sağ olun çok teşekkürler, hocam peki sadece trafik kursam, araçlar vs. hiçbir şey olmasa.
sputnik_67 dedi: Yine kasacaktır ama dene yine de hevesini al. Genişletmek için tıkla... Hocam heves falan kalmadı ama gene de sağ olun çok teşekkürler, hocam peki sadece trafik kursam, araçlar vs. hiçbir şey olmasa.