Radeon 6570 overlock nasıl yapılır?

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Eski bir ekran kartım var AMD Radeon 6570 1 GB, bu karta overclock yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir sorun, bozulma vs. olur mu? Bir de sıcaklık durumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence o karta hiç overclock deneme, zaten bir faydası olmayacaktır.

Bunun daha düşük bir modelinde GPU ve bellek frekansını maksimum olacak şekilde yıllarca kullandım. Zaten kart yük altında değilken bellek ve GPU frekansını oldukça düşük seviyede tutuyor. Fan hızını da manuel kontrol ediyordum. Oyuna girerken %100 yapıp oyundan çıkınca 20-30 arasında bir noktaya getiriyordum ve hiç ısınma problemi yaşamadım. Kart bana arkadaşımdan ikinci el olarak gelmişti. O aldığında da ikinci eldi zaten. Sonuç olarak kart eski kasamda duruyor ve sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Yine de sen ayarları yükselttikten sonra oyun içi sıcaklıkları kontrol et derim. Bu arada devasa bir performans artışı olmuyor.

hiç kurcalamayım yani

Evet o karta ne yaparsanız yapın, bir değişiklik olmayacaktır çünkü artık çok eski bir kart.
Yazım kurallarına dikkat ederek yazmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…