Radeon 7600M yükte renkler değişiyor

MURAT CANSIDerya

Centipat
Hepinize merhaba arkadaşlar, laptopu açınca Windows geliyor ve tam şifreyi girme yeri gelince ekranın görüntüsü değişiyor. Öncelikle olayı baştan anlatıyorum. Ben PUBG Mobile oynarken arkada hile açıktı ve oyunu 1080 kalitede oynuyordum ve evde bilgisayarı prize takınca lamba yanıp yanıp sönüyordu, yani laptob lambanın dengesini bozuyordu. PUBG'de bir yere atladım, çok kötü kastı ve öldüm, yeni oyuna girince ekran birden bire gitti. Sizce ekran kartıma ne olmuştur? Ben gittim bilgisayarcıda format attırdım. Ekran kartı güncel değilken ekran gitmiyor düşük modda çalıştığı için. Ekran kartını doğru sürümünü indirdiğim halde güncelle güncellemez ekran renkleniyor, ekranda sadece renk oluyor, masaüstünü falan göremiyorum sizce prizden dolayı bilgisayarın ekran kartı mı yanmıştır? Yoksa hile açtığım için virüs mü girmiştir? Şu an yardıma çok ihtiyacım var, yardım eden herkesin eline sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba arkadaşlar, laptopu açınca Windows geliyor ve tam şifreyi girme yeri gelince ekranın görüntüsü değişiyor. Öncelikle olayı baştan anlatıyorum. Ben PUBG Mobile oynarken arkada hile açıktı ve oyunu 1080 kalitede oynuyordum ve evde bilgisayarı prize takınca lamba yanıp yanıp sönüyordu, yani laptob lambanın dengesini bozuyordu. PUBG'de bir yere atladım, çok kötü kastı ve öldüm, yeni oyuna girince ekran birden bire gitti. Sizce ekran kartıma ne olmuştur? Ben gittim bilgisayarcıda format attırdım. Ekran kartı güncel değilken ekran gitmiyor düşük modda çalıştığı için. Ekran kartını doğru sürümünü indirdiğim halde güncelle güncellemez ekran renkleniyor, ekranda sadece renk oluyor, masaüstünü falan göremiyorum sizce prizden dolayı bilgisayarın ekran kartı mı yanmıştır? Yoksa hile açtığım için virüs mü girmiştir? Şu an yardıma çok ihtiyacım var, yardım eden herkesin eline sağlık.
Grafik işlemcisi veda etmiş. Geçmiş olsun. Hile kullanma bu arada. Kendini kandırmaktan ötesi değil. 5 yaşında çocukta hileyle oynar. Oyun demek kabiliyetini konuşturmak demek. İyisen yenersin değilsen yenilirsin. Hile kullandığın zaman diğerleri oyunlarını oynar sen kendi kendini kandırır ve aşağılarsın. Hile kullanmanın "Ben zerre kabiliyeti ve insanlara saygısı olmayan birisiyim." demekten farkı yok. Evrenin sana mesajı bence kullanma hile. 🙂

Kardeşim buradan sana sesleniyorum 67 level royal pas hesabım var sadece yeni hesap açıp baktım. 1 2 oyun sonra bilgisayara zarar verdiğimini görünce kapattım ama kalıntıları açıktı hilenin yoksa benim 67 level hesabım var hile kullanmaya bende karşıyım ama Bi anlık heves işte zaten artık kullanmıyorum iyi günler.

Grafik işlemcisi veda etmiş. Geçmiş olsun. Hile kullanma bu arada. Kendini kandırmaktan ötesi değil. 5 yaşında çocukta hileyle oynar. Oyun demek kabiliyetini konuşturmak demek. İyisen yenersin değilsen yenilirsin. Hile kullandığın zaman diğerleri oyunlarını oynar sen kendi kendini kandırır ve aşağılarsın. Hile kullanmanın "Ben zerre kabiliyeti ve insanlara saygısı olmayan birisiyim." Demekten farkı yok. Evrenin sana mesajı bence kullanma hile. 🙂

Anakartmı gitmiş anlamadım hile için açıklamayı yukarıda yapmış bulunmaktayım.
Bu grafik işlemcisi anakarttanı inteldemi veda etmişse yenisi bana kaça patlar lütfen cevaplarsan sevinirim.

Anakartmı gitmiş anlamadım hile için açıklamayı yukarıda yapmış bulunmaktayım
Bu grafik işlemcisi anakarttanı inteldemi veda etmişse yenisi bana kaça patlar lütfen cevaplarsan sevinirim.
Grafik işlemcisi, anakarta entegre. Bunun kasa versiyonu ekran kartı. Fakat genelde dizüstü bilgisayarda olanına da ekran kartı deniyor. Evet yani özetle ekran kartı sana veda etmiş. Birebir aynı model ekran kartı olan bir dizüstü bilgisayarım vardı. 500 liraya yaptırıldı. Üstüne para ekleme şansın olursa ucuz yollu bir kasa topla gitsin hiç uğraşma.

Grafik işlemcisi, anakarta entegre. Bunun kasa versiyonu ekran kartı. Fakat genelde dizüstü bilgisayarda olanına da ekran kartı deniyor. Evet yani özetle ekran kartı sana veda etmiş. Birebir aynı model ekran kartı olan bir dizüstü bilgisayarım vardı. 500 liraya yaptırıldı. Üstüne para ekleme şansın olursa ucuz yollu bir kasa topla gitsin hiç uğraşma.

Hyaır benimki dizüstü Toshiba sadece ekran kartı gitmiş yenisini alacağım neden yeniden düzeyim? Sadece ekran kartı taktırırsam kaça patlar?

Hyaır benimki dizüstü Toshiba sadece ekran kartı gitmiş yenisini alıcam neden yeniden düzeyim ya sadece ekran kartı taktırırsam kaça patlar
Benim de Toshiba idi. Sen bilirsin. Anakarta takılıp çıkartılabilen bir şey değil. Lehimlerle bağlı bildiğin oraya. Isı makinesi ile ısıl işlem uygulayacaklar bozuk olanı sökecekler. Ardından yenisini alacaklar. Isı ile denk getirip tekrar lehimleyecekler. Fakat fabrikada yapılmışı gibi olmuyor tabii ki. 3 ila 6 ay garanti veriyorlar. Her yerde yapmazlar öyle, düzgün işinin ehli bir yer bulman lazım.

Benim de Toshiba idi. Sen bilirsin. Anakarta takılıp çıkartılabilen bir şey değil. Lehimlerle bağlı bildiğin oraya. Isı makinesi ile ısıl işlem uygulayacaklar bozuk olanı sökecekler. Ardından yenisini alacaklar. Isı ile denk getirip tekrar lehimleyecekler. Fakat fabrikada yapılmışı gibi olmuyor tabii ki. 3 ila 6 ay garanti veriyorlar. Her yerde yapmazlar öyle, düzgün işinin ehli bir yer bulman lazım.
Benim bilgisayarımın fanını hardiskini ekranını değiştiren yere götürmeyi düşünüyorum kesin bir fiyat alabilir iyim?

Ekran kartım yüke binince görüntü bozuluyor. Ekran kartını güncellemediğimde her şey normal. Yüke bindiği zaman ekran gidiyor. Ne olmuştur?

Chipsetini mi değiştireyim? Yenisini mi alayım? Bu arada fiyatları söylemeyi unutmayın. Teşekkürler şimdiden.

Bana sorun yazılımsal değil fiziksel gibi geldi. Sürücüsünü yüklemediğinizde tam yükte çalışmıyor. O yüzden büyük ihtimalle sorun olmuyor. Ya ekran kartınızın beslemesinde bir sorun var ya da PSU'nuz sistemi besleyemiyor.
Bütün sisteminizi yazarsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı