Radeon arayüzünde nasıl FPS arttırılır?

@ahmet_kıran Radeon ayarları ile en fazla sürücü güncelleyerek veya overclock yaparak FPS arttırırsınız onun dışında zaten buradaki ayarlar en iyi performansı verecek şekilde otomatik ayarlanmıştır diye düşünüyorum. Bu arada online oyun oynamanızı önermiyorum şurada çok basit bir şeyden dolayı bile boş kavga çıkarmışsınız kim bilir oyunda ne kadar toxiclik yapıyorsunuz.

@ahmet_kıran Radeon ayarları ile en fazla sürücü güncelleyerek veya overclock yaparak FPS arttırırsınız onun dışında zaten buradaki ayarlar en iyi performansı verecek şekilde otomatik ayarlanmıştır diye düşünüyorum. Bu arada Online oyun oynamanızı önermiyorum şurada çok basit bir şeyden dolayı bile boş kavga çıkarmışsınız kim bilir oyunda ne kadar toxiclik yapıyorsunuz.

Aynen öyle toxic bir insanım istemiyorsan git senin mesajınada ihtiyacım yok
@ahmet_kıran Radeon ayarları ile en fazla sürücü güncelleyerek veya overclock yaparak FPS arttırırsınız onun dışında zaten buradaki ayarlar en iyi performansı verecek şekilde otomatik ayarlanmıştır diye düşünüyorum. Bu arada Online oyun oynamanızı önermiyorum şurada çok basit bir şeyden dolayı bile boş kavga çıkarmışsınız kim bilir oyunda ne kadar toxiclik yapıyorsunuz.

Overclock yapayımda fan bozulsun

@ahmet_kıran Arkadaş madem kimseye ihtiyacın yok niye forumda konu açıyorsun? Ayrıca her şey gibi overclock da doğru yapıldığında asla hiçbir şeye zarar vermez. Yarım yamalak bilgilerinizle başkalarına bilmişlik taslıyorsun gibi laflar etmek çok garip. FPS arttırma denemelerinizde size başarılar diliyorum, umarım ekran kartı hafızası indirmeyi falan denemezsiniz.

@ahmet_kıran arkadaş madem kimseye ihtiyacın yok niye forumda konu açıyorsun? Ayrıca her şey gibi overclock da doğru yapıldığında asla hiçbir şeye zarar vermez. Yarım yamalak bilgilerinizle başkalarına bilmişlik taslıyorsun gibi laflar etmek çok garip. FPS arttırma denemelerinizde size başarılar diliyorum, umarım ekran kartı hafızası indirmeyi falan denemezsiniz.

Kimseye ihtiyacım yok diye nerede diyorum ben? Düzgün okur musun mesajlarımı.

@ahmet_kıran Yamuk mesajları tekrar tekrar düzgün okumanın bir anlamı yok. Aynı bu konunun boşu boşuna uzaması gibi. Ben sizi uyarıyorum internetten RAM falan indirmeyi denemeyin sakın. Sizde onu yapacak potansiyel görüyorum. Daha fazla uzatmaya da gerek yok.

@ahmet_kıran yamuk mesajları tekrar tekrar düzgün okumanın bir anlamı yok. Aynı bu konunun boşu boşuna uzaması gibi. Ben sizi uyarıyorum internetten RAM falan indirmeyi denemeyin sakın. Sizde onu yapacak potansiyel görüyorum. Daha fazla uzatmaya da gerek yok.

İnternetten RAM indirmek mi? Öyle bir şey yok ki uyarmanada ihtiyacım yok uyarmak ne demek biliyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı